Uncategorized

Mijn werk

11 maart 2017

Tags:

Ik ben freelance journalist, tekstschrijver en social media-specialist. Dit is allemaal online werk, waardoor ik heb besloten vanaf januari 2018 als digital nomad door het leven te gaan. Dit betekent niet dat ik de kantjes eraf loop, maar juist dat ik meer energie en inspiratie voor mijn opdrachten heb. Want zeg nou zelf, op vakantie heb je toch altijd de beste ideeën?

Waar je mij voor kunt inzetten

Als freelance journalist, tekstschrijver en social media-specialist kun je mij inzetten voor het schrijven van journalistieke of commerciële artikelen, web- of social media-teksten, het redigeren van teksten, SEO-optimalisatie, het maken van een een social media content planning en social media-management.

Mijn ervaring

Als klein meisje droomde ik ervan hoofdredacteur van een tijdschrift te worden. Die droom is – iets gemoderniseerd – uitgekomen: ik was tot eind 2017 de hoofdredacteur van Ondertussen.nl. Dit is een website over actualiteit en zelfontwikkeling voor jongeren van 18 t/m 28 jaar. We bereiken gemiddeld 200.000 unieke bezoekers, met uitschieters naar één miljoen uniek, en werken samen met merken als ING, Defensie en KPN.

Eerder heb ik als content en social media manager bij Anyone? Amsterdam gewerkt. Dit hield het maken van social media strategieën, planningen, content, rapportages en onderhouden van communities in. Bekijk voor meer details mijn LinkedIn-profiel. Voor een beeld van mijn schrijfstijl kun je mijn artikelen op Ondertussen.nl lezen of verder op Girl on the Move kijken.

Contact

Wil je mij inzetten of ergens meer over weten? Stuur me een berichtje. Ik houd van koffie, of dat nou op afstand via Skype (of één van de ontelbaar andere mogelijke online manieren) is, of in Nederland als ik hier ben.

4 likes

Your email address will not be published.