Digital nomad

Mijn werk

11 maart 2017

Tags:

Ik ben freelance journalist, tekstschrijver en social media-expert. Dit is allemaal online werk, waardoor ik sinds januari 2018 als digital nomad door het leven ga. Dit betekent niet dat ik de kantjes eraf loop, maar juist dat ik meer energie en inspiratie voor mijn opdrachten heb. Want zeg nou zelf, op vakantie heb je toch altijd de beste ideeën?

Waar je mij voor kunt inzetten

Je kunt mij inzetten voor het schrijven van journalistieke of commerciële artikelen, web- of social media-teksten, het redigeren van teksten, SEO-optimalisatie, het maken van een een social media content planning en social media-management.

Meteen een afspraak maken? Stuur me een berichtje of mail: agnes [at] girlonthemove.nl.

Mijn klanten

Een aantal van mijn opdrachtgevers zijn:

  • Anthura
  • Anthurium Info
  • QAS holidays
  • Rent a Foodtruck
  • ROEF
  • The Social Club
  • Wines of South Africa

Mijn ervaring

Als klein meisje droomde ik ervan hoofdredacteur van een tijdschrift te worden. Die droom is – iets gemoderniseerd – uitgekomen: 3,5 jaar lang ben ik de hoofdredacteur van Ondertussen.nl geweest. Dit is een website over actualiteit en zelfontwikkeling voor jongeren van 18 t/m 28 jaar. We bereikten gemiddeld 200.000 unieke bezoekers, met uitschieters naar één miljoen uniek, en werkten samen met merken als ING, Defensie en KPN. Ook was ik verantwoordelijk voor het organiseren van De Jonge 100: de lijst en het daarbij behorende event van de 100 meest veelbelovende jongeren t/m 25 jaar van Nederland.

Eerder heb ik als content en social media manager bij Anyone? Amsterdam gewerkt. Dit hield het maken van social media strategieën, planningen, content, rapportages en onderhouden van communities in. Bekijk voor meer details mijn LinkedIn-profiel.

Contact

Wil je mij inzetten of ergens meer over weten? Stuur me een berichtje of mail (agnes [at] girlonthemove.nl). Ik houd van koffie, of dat nou op afstand via Skype (of één van de ontelbaar andere mogelijke online manieren) is, of in Nederland als ik hier ben. 🙂 Daarnaast kun je me natuurlijk volgen op Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter of YouTube. Zie je daar!

5 likes

Your email address will not be published.