Girl on the move: Agnès voor de Moulin Rouge in Parijs

Uncategorized

Over mij

11 april 2017

Tags:

Hoi, ik ben Agnès en begin 2018 gaat mijn leven 360 graden veranderen. Van een werkend leven waarbij alle vakantiedagen zo slim mogelijk ingezet worden om zoveel mogelijke toffe trips te maken, ga ik alles anders doen. Ik word een digital nomad! Ik beken: toen ik die term voor het eerst hoorde moest ik ook een beetje gniffelen, maar het wordt internationaal gebruikt en dekt de lading. Dus ja, een digital nomad! 😉

OVER MIJ

Ik heb reizen altijd al te gek gevonden, of dat nou een weekend weg, backpacktrip of solo reis was. Tijdens elke reis vulde ik boeken met mijn avonturen: vroeger waren dat plakboeken, later werden het notitieboeken. Begin dit jaar zat ik een week in een stilteretraite in Thailand en daar besloot ik dat reizen mijn werk moest worden. Ik ben oud genoeg om te weten dat ik jong genoeg ben en dit een ‘nu of nooit’-kwestie is.

Een digital nomad is iemand die geen vaste verblijfplaats heeft, maar de wereld over reist om telkens op een andere plek een thuis en werkplek te creëeren (klik hier voor de uitgebreide uitleg van de term ‘digital nomad’). Ik ben freelance journalist, copywriter en social media-specialist (zie Mijn werk), en heb dus eigenlijk alleen mijn laptop en een goede internetverbinding nodig om mijn werk te kunnen doen. En goede koffie, laten we eerlijk zijn. Maar waarom zou ik dat dan standaard van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur in het regenachtige Nederland doen? Als het ook flexibel in te delen is, op verschillende plekken ter wereld kan, met een verse kokosnoot naast me?

Per januari 2018 stop ik als hoofdredacteur van Ondertussen.nl, om het avontuur als digital nomad aan te gaan. Op dit blog schrijf ik over al mijn voorbereidingen, want ik wil jou laten zien dat jij dit ook kan! Daarnaast deel ik veel reis tips en mindfulness, want dat is waar het allemaal begon en ik geloof dat het niet gaat lukken zonder de juist mindset. Girl on the Move staat dus letterlijk en figuurlijk voor in beweging staan: reizen & zelfontwikkeling.

Vragen? Vragen!

Stuur me een berichtje, of volg me op Instagram, Facebook of Pinterest. Vind ik leuk!

2 likes

Your email address will not be published.