Lissabon Solo Travel Guide | E-book

Travel

Lissabon Solo Travel Guide | E-book

5 mei 2024

Tags: , , , ,

Wil jij graag een keer alleen op reis, maar vind je het spannend of heb je geen tijd/zin om alles uit te zoeken? Uit ervaring weet ik hoe spannend alleen reizen is, zeker de eerste keer. Maar daardoor weet ik ook hoeveel het je kan brengen. Alleen reizen haalt je uit je comfort zone, geeft je zelfvertrouwen, maakt je onafhankelijk en geeft je volledige vrijheid. Maar het zorgt ook voor keuzestress, want als je alles ineens alleen moet bepalen, wat kies je dan? Om het jou zo makkelijk én leuk mogelijk te maken heb ik de Lissabon Solo Travel Guide gemaakt! Zodat je zelf alleen maar hoeft te boeken en meteen op reis kunt.

Lissabon Solo Travel Guide kopen

Lissabon Solo Travel Guide

Om jouw solo trip naar Lissabon zo makkelijk en fijn mogelijk te maken, vind je in de Lissabon Solo Travel Guide alle info die je nodig hebt voor je solo trip. Van praktische tips tot een volledig 3-daags programma. Hoe kom je van het vliegveld naar je hotel? Wat zijn fijne hotels voor solo reizigers? Hoe ontmoet je nieuwe mensen – als je dat al wilt? Maar ik vertel je ook wat de leukste wijken van Lissabon zijn, welke hotspots je niet wilt missen, waar je goed kunt winkelen – vintage & nieuw – en hoe je als vrouwelijke soloreiziger voor je eigen veiligheid zorgt. Kortom: met één druk op de knop ben jij helemaal voorbereid voor je solo trip naar Lissabon.

» Prijs: €14,95

Zodra de betaling is afgerond, kun je de Lissabon Solo Travel Guide meteen downloaden en opslaan (even naar beneden scrollen op de bevestigingspagina).

Wat kun je verwachten?

Na aankoop kun je meteen een uitgebreid PDF-bestand downloaden, met daarin alles wat je wilt weten voor je solo trip naar Lissabon. Denk aan:

» 34 pagina’s vol solo travel & Lissabon tips
» Een volledig uitgewerkt programma voor 3 dagen, waarmee je het leukste van Lissabon ziet
» Een lijstje extra activiteiten voor als het regent (je weet maar nooit!)
» Praktische tips over de beste reistijd en hoe openbaar vervoer werkt
» De fijnste hotels voor solo reizigers
» Informatie over de leukste wijken van Lissabon met bekende én onbekende bezienswaardigheden
» De leukste hotspots om te ontbijten, lunchen, dineren – of dat nou uitgebreid is of juist een snelle hap
» Een inpaklijstje van dingen die je niet mag vergeten
» Bonus: een Google Maps kaart waarin alle hotspots & bezienswaardigheden zijn opgeslagen

Lissabon Solo Travel Guide kopen

Waarom Lissabon?

Lissabon is één van m’n lievelingssteden in Europa. Ik houd van de kleurrijke huizen, gezellige barretjes, smalle straatjes en mediterraanse sfeer. En dan heb ik het nog niet eens over de uitkijkpunten gehad. Lissabon is gebouwd op 7 heuvels en stikt daarom van de plekken waar je een geweldig uitzicht over de rest van de stad hebt. Enne dat het een budgetvriendelijke stad is, is ook niet verkeerd! Ik kom er al jaren en heb daarom besloten al mijn tips in deze Lissabon Solo Travel Guide te gieten. In de hoop dat jij ook zo van deze stad zult genieten!

Lissabon Solo Travel Guide

PS wil je liever naar een andere stad op solo reis? Kijk dan eens naar de Valencia Solo Travel Guide!

0 likes

Your email address will not be published.