De dingen die ik niet wist voordat ik ging freelancen

Digital nomad

Samenwerken

5 februari 2019

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking met mij! Hier zijn meerdere mogelijkheden voor:

Samenwerken via mijn blog

Mijn blog gaat over digital nomad-schap, (alleen) reizen, ondernemen en duurzaamheid. Hij wordt bezocht door:

  • Zo’n 2.600 unieke bezoekers per maand
  • Zij bekijken samen zo’n 5.300 pagina’s per maand
  • Van de bezoekers is 73% vrouw en 27% man
  • 49% van de lezers is tussen de 25 en 34 jaar oud

Naast mijn blog ben ik actief op InstagramYouTubeFacebookPinterest, en Twitter. Heb jij een idee voor een leuke samenwerking of wil je me ergens voor uitnodigen? Mail me dan via agnes [at] girlonthemove.nl.

Mij als tekstschrijver inzetten

Na 4 jaar werkzaam geweest te zijn als hoofdredacteur van Ondertussen.nl, ben ik daar eind 2017 gestopt om digital nomad te worden. Sindsdien combineer ik reizen met werken. Ik help bedrijven met het schrijven van journalistieke of commerciële teksten, redigeren, SEO-optimalisatie, het maken van een een social media strategie, content planning en social media-management. Zo heb ik onder andere gewerkt voor Anthurium Info, QAS holidays en Wines of South Africa. Kan ik iets voor jou betekenen? Stuur me een berichtje! Mijn uurtarief is €60 en ik bied ook pakketten aan.

Lees via deze link meer over mijn werk of stuur me meteen een mail via agnes [at] girlonthemove.nl.

10 likes

Your email address will not be published.