add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Solo reizen

Digital nomad

Samenwerken

5 februari 2019

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking! Hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Zo kunnen we een samenwerking opzetten voor mijn reisblog Girl on the Move of kun je mij inzetten als freelance tekstschrijver & social media-manager.

Statistieken Girl on the Move

Girl on the Move gaat over solo reizen, hotspots in Nederland en buitenland, locatie onafhankelijk werken en duurzaamheid. De website wordt bezocht door:

  • Ruim 28.000 unieke website bezoekers per maand
  • Zij bekijken samen zo’n 50.000 pagina’s per maand
  • Van de bezoekers is 70% vrouw en 30% man
  • De grootste groep lezers is tussen de 25 en 34 jaar oud, daarna volgt 35 – 44 jaar
  • Op social media heb ik in totaal zo’n 15.000 volgers
  • TikTok views per maand: 500.000

Naast mijn blog ben ik actief op TikTok (7.700+ volgers), Instagram (4.700+ volgers), Pinterest en Facebook.

Mogelijke samenwerkingen

Jouw product, initiatief of concept op een creatieve manier onder de aandacht te brengen bij mijn lezers of social media-volgers? Ik denk graag mee over jouw publiciteit en sta voor diverse samenwerkingen open! Voorbeelden van mogelijke samenwerkingen met Girl on the Move zijn gesponsorde blogs, hotel reviews, hotspot tips, product reviews, persreizen, social media campagnes en linkbuilding. Heb jij een idee voor een leuke samenwerking of wil je me ergens voor uitnodigen? Stuur me een mailtje! Voorwaarde voor een samenwerking is dat het bij Girl on the Move past.

Bij een samenwerking vermeld ik dit altijd onderaan het artikel, op basis van de Reclame Code.

Mail: agnes [at] girlonthemove.nl

Voorgaande samenwerkingen

Mij als tekstschrijver inzetten

Naast mijn blog girlonthemove.nl ben ik freelance tekstschrijver, social media-heldin en SEO-nerd. Dit is allemaal online werk, waardoor ik sinds januari 2018 reizen en werken combineer. Ik help bedrijven met het schrijven van journalistieke of commerciële teksten, SEO-optimalisatie, het maken van een een social media strategie, content planning en social media-management.

Kan ik iets voor jou betekenen? Lees via deze link meer over mijn werk of stuur me een mail via agnes [at] girlonthemove.nl.

UGC-creator

Heb je behoefte aan User Generated Content (UGC)? Ik heb veel ervaring met content creation en maak regelmatig foto en video content voor diverse bedrijven, restaurants en hotels. Meer weten? Stuur een mailtje naar: agnes [at] girlonthemove.nl.

10 likes

Your email address will not be published.