Solo reizen

Digital nomad

Samenwerken

5 februari 2019

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een samenwerking! Hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Zo kunnen we een samenwerking opzetten voor mijn reisblog Girl on the Move of kun je mij inzetten als freelance tekstschrijver & social media-manager.

Samenwerking met Girl on the Move

Girl on the Move gaat over reizen, de digital nomad-lifestyle en alles wat daarbij komt kijken. Denk aan locatie onafhankelijk werken, (solo) reizen, mooie bestemmingen in zowel Nederland als buitenland, hotspots, ondernemen, zelfontwikkeling, financiën, en een stukje duurzaamheid. De website wordt bezocht door:

  • Ruim 20.000 unieke bezoekers per maand
  • Zij bekijken samen zo’n 35.000 pagina’s per maand
  • Van de bezoekers is 70% vrouw en 30% man
  • De grootste groep lezers is tussen de 25 en 34 jaar oud, daarna volgt 35 – 44 jaar
  • Op social media heb ik in totaal zo’n 8.700 volgers

Naast mijn blog ben ik actief op InstagramTikTokPinterestYouTube en Facebook.

Mogelijke samenwerkingen

Jouw product, initiatief of concept op een creatieve manier onder de aandacht te brengen bij mijn lezers? Ik denk graag mee over jouw publiciteit en sta voor diverse samenwerkingen open. Voorbeelden van mogelijke samenwerkingen met Girl on the Move zijn gesponsorde blogs, hotel reviews, product reviews, persreizen, social media campagnes en linkbuilding. Heb jij een idee voor een leuke samenwerking of wil je me ergens voor uitnodigen? Stuur me een mailtje! Voorwaarde voor een samenwerking is dat het bij Girl on the Move past.

Bij een samenwerking vermeld ik dit altijd onderaan het artikel, op basis van de Reclame Code.

Mail: agnes [at] girlonthemove.nl

Voorgaande samenwerkingen

In de media

Mij als tekstschrijver inzetten

Na 4 jaar werkzaam geweest te zijn als hoofdredacteur van Ondertussen.nl, ben ik daar eind 2017 gestopt om digital nomad te worden. Sindsdien combineer ik reizen met werken. Ik help bedrijven met het schrijven van journalistieke of commerciële teksten, redigeren, SEO-optimalisatie, het maken van een een social media strategie, content planning en social media-management. Zo heb ik onder andere gewerkt voor Anthurium Info, QAS holidays, South African Tourism, Wines of South Africa, Kurlify, en Allerhande online in opdracht van MPG. Kan ik iets voor jou betekenen? Stuur me een berichtje! Mijn uurtarief is €70 en ik bied ook pakketten aan.

Lees via deze link meer over mijn werk of stuur me meteen een mail via agnes [at] girlonthemove.nl.

10 likes

Your email address will not be published.