add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Valencia Reisgids: alle info & tips gebundeld

Travel

Valencia Reisgids: alle info & tips gebundeld

21 maart 2024

Tags: , , ,

Na het publiceren van mijn Valencia Solo Travel Guide, kreeg ik een aantal keer de vraag of ik ook een guide heb voor mensen die niet per se alleen op reis willen. Een plek waar al mijn Valencia tips gebundeld zijn – en dat zijn er nogal wat. Die was er niet, tot nu! Bij deze presenteer ik je mijn Valencia Reisgids.

Valencia Reisgids

In mijn Valencia Reisgids vind je alle info die je nodig hebt voor je vakantie. Van praktische tips tot de leukste activiteiten en hotspots. Hoe werkt openbaar vervoer? Kan ik beter een fiets huren of gebruik maken van het fietsen deelsysteem? Wat zijn de leukste wijken van Valencia? Maar ik vertel je ook wat de beste reistijd is, welke activiteiten je echt niet mag missen, waar je de beste paella eet en waar je goed kunt winkelen – vintage & nieuw. Kortom: met één druk op de knop ben jij helemaal voorbereid voor je trip naar Valencia.

» Prijs: €14,95

Zodra de betaling is afgerond, kun je direct de Valencia Reisgids downloaden & opslaan (even naar beneden scrollen op de bevestigingspagina).

Valencia Reisgids bestellen

Wat kun je verwachten?

Na aankoop kun je meteen een uitgebreid PDF-bestand van ruim 30 pagina’s downloaden, met daarin alles wat je wilt weten voor je vakantie naar Valencia. Denk aan:

» Praktische tips over de beste reistijd, hoe het openbaar vervoer werkt en het fietsen deelsysteem
» Informatie over de leukste wijken van Valencia met bekende én onbekende bezienswaardigheden
» Hotel tips in drie verschillende wijken
» Een handige Google Maps kaart waarin alle hotspots & bezienswaardigheden zijn opgeslagen – die vaak wordt geüpdatet
» De activiteiten die je echt niet mag overslaan als je in Valencia bent
» Leuke dingen om te doen als het regent (gelukkig doet het dat maar weinig!)
» De leukste hotspots om te ontbijten, lunchen, dineren & winkelen
» Leuke bezienswaardigheden in de omgeving van Valencia

Valencia Reisgids kopen

Waarom Valencia?

De combinatie van een stad en strand, mooie parken, veel palmbomen en sinaasappelbomen, goede temperaturen, een fijne sfeer en veel leuke dingen om te doen maken Valencia tot een heerlijke vakantiebestemming. Jaren geleden werd ik verliefd op Valencia, en sindsdien ga ik er elk jaar een keer naartoe – soms zelfs twee keer. Inmiddels ken ik de stad op m’n duimpje! In deze Valencia Reisgids vind je daarom echt insider tips, mijn persoonlijke favorieten.

Valencia Reisgids

0 likes

Your email address will not be published.