Op kidsproof vakantie in Limburg bij de Leistert

Travel

Op kidsproof vakantie in Limburg

5 oktober 2022

Tags:

Nu steeds meer mensen om me heen kinderen krijgen, krijg ik steeds vaker de vraag naar tips voor leuke kindvriendelijke accommodaties. Nou heb ik zelf geen kinderen dus heb ik daar ook niet altijd een antwoord op, maar ik kan wel goed inschatten waar je dan behoefte aan hebt. In ieder geval moet er genoeg te doen zijn voor de kids, want als die blij zijn zijn de ouders ook blij. En daar heb ik wel een tip voor!

Lees ook: Zo vind je bijzondere plekken om te overnachten

Op vakantie in Limburg

Je wilt wel het gevoel ‘echt even weg te zijn’ hebben, maar niet ver te hoeven reizen. Wel in de natuur, maar ook van alle gemakken voorzien zijn. Je wilt uitrusten, maar ook samen met je gezin leuke dingen doen. Kijk daarvoor eens naar Limburg, waar de natuur prachtig is en meer dan genoeg leuke plekjes te vinden zijn voor een weekend of weekje weg. Zoals recreatiepark de Leistert dichtbij Roggel, een schattig dorpje in het midden van Limburg.

Je kunt hier kiezen tussen twee type bungalows: een moderne bungalow of een bungalow in de stijl van een Limburgse boerderij. De moderne bungalows zijn er in normale of in Kids Special uitvoering met een tuin die toegang geeft tot een speeltuintje. De kindvriendelijke huisjes zijn voorzien van een campingbedje, kinderstoel en traphekje, een wasmachine en bolderkar in de berging, en de tuin is omheind. Kortom: aan alles is gedacht, zodat ook de ouders lekker kunnen relaxen!

Naast het vakantiepark is de Leistert ook een camping met een ruime keuze aan kampeermogelijkheden. Er zijn campingplaatsen, maar ook chalets en glamping tenten. Ideaal voor als je de gezelligheid van de camping wil ervaren, maar ook comfortabel wil slapen.

Op staycation in Limburg: De Leistert

Zwemparadijs

Of je nou op het vakantiepark of op de camping verblijft, je mag van alle faciliteiten gebruik maken. En dat zijn er nogal wat! Zo is er een enorm aanbod aan waterpret met een subtropisch zwembad, golfslagbad, waterspeeltuin en roeivijver met dagstrand. Regenachtig weer? Dan vormen de Plaza en de avontuurlijke indoor speeljungle het bruisende hart van het park. Verder zijn er veel speeltuinen, zowel groot, klein, buiten en binnen. Bij de adventure speeltuin kun je bootcampen of met de kabelbaan spelen. Ook is er een fietscrossbaan. De mooie groene omgeving en vele faciliteiten zorgen ervoor dat de Leistert een van de leukste campings in Limburg is.

Dus ik zou zeggen: maak je toekomstige zelf blij met een verblijf bij dit vakantiepark in de krokusvakantie. Lekker wakker worden, een koffietje maken, de deuren naar de tuin opengooien zodat de kids hun energie meteen kwijt kunnen en jij kunt genieten van het eerste voorjaarszonnetje. Dat is toch vakantie?

Lees ook: 25 voordelen van een vakantie in Nederland

Dit artikel bevat een samenwerking.

0 likes

Your email address will not be published.