add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

5x mooie hotels aan zee in Nederland

Travel

5x mooie hotels aan zee in Nederland

14 februari 2024

Tags: , , , ,

Wakker worden met zeezicht is het beste wat er maar is. Het zorgt voor een vakantiegevoel en instant ontspanning. Eigenlijk kan de dag daarna niet meer stuk! Daarom ging ik op zoek naar mooie hotels aan zee in Nederland. Bij het ene strandhotel zie je de zee vanuit je bed, bij het andere kijk je uit op de duinen. En bij allemaal sta je binnen 5 minuten lopen met je voetjes in het zand. Lees snel verder voor je mini vakantie in eigen land!

Lees ook: Dit zijn de leukste strandtenten van Nederland

5x mooie hotels aan zee in Nederland

Strandhotel Zoomers aan Zee, Castricum aan Zee

We beginnen meteen met het mooiste hotel aan zee in Nederland. Want Strandhotel Zoomers aan Zee is echt zo’n hotel waar je meteen een vakantiegevoel hebt. Het hotel staat letterlijk in de duinen aan het strand, en alle kamers hebben duin- of zeezicht. Wat wil je nog meer? Een stylish interieur misschien, met beach vibes? Ook dat is geregeld. Denk aan warme, aardse kleuren, natuurlijke materialen, rotan meubels en mooie woonaccessoires met een pop of color.

Alle kamers beschikken over een eigen design kitchenette met koelkast, koffiemachine en waterkoker. Ook servies, bestek, pannen en dergelijke is aanwezig, dus je zou zelfs kunnen koken. Het is een soort moderne versie van een strandhuis! Lees mijn ervaring in dit blog.

Bekijk meteen de huidige tarieven van Zoomers & boek je overnachting!

Het uitzicht van Strandhotel Zoomers in Castricum aan Zee

Lees ook: Wat te doen in Castricum: tips van een local

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Ben je op zoek naar een hotel aan zee in Scheveningen? Kijk dan eens naar Inntel Hotels Den Haag Marina Beach. Dit hotel heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd. Dé plek als je wilt overnachten in Scheveningen. Je loopt zo het strand op! De luxe kamers bieden een prachtig uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag.

Bekijk de huidige tarieven van Inntel Hotels Den Haag Marina Beach en & boek meteen!

Het uitzicht vanaf Inntel Hotels Den Haag Marina Beach op Scheveningen

Foto: Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Ocean House Scheveningen, Scheveningen

Liever een kleinschalig boutique hotel aan zee? Designhotel Ocean House Scheveningen ligt op 3 minuten lopen van het strand, in Scheveningen-Dorp. Dit is een historische wijk met dorps karakter, aan de zuidkant van Scheveningen – by far het leukste stukje. Hier vind je rust, knusse straatjes en karakteristieke gebouwen zoals de vuurtoren en een kerk.

Het hotel zit in een oud schoolgebouw dat omgetoverd is tot een boutique hotel met 31 kamers. En dat zijn niet zomaar kamers. Het zijn volledig uitgeruste studio’s en appartementen, waar twee tot vijf personen kunnen overnachten. Elke kamer beschikt over een keuken, zodat je eventueel zelf een maaltijd of ontbijt kunt bereiden. Lees mijn ervaring in dit blog!

Bekijk de beschikbaarheid van Ocean House Scheveningen & boek je overnachting meteen!

Ocean House Scheveningen: de hidden gem van Scheveningen

Lees ook: Dit zijn de leukste strandtenten van Den Haag

Beachhouse Hotel, Zandvoort

Wakker worden met zeezicht, dat wil je toch? Bij Beachhouse Hotel in Zandvoort kan het! Vanuit je bed heb je uitzicht op zee, dus je wordt gegarandeerd ontspannen wakker. Maak vervolgens een koffietje en drink die op je privé balkon op, zodat je ook nog eens het geluid van brekende golven in de branding hoort. Jouw dag kan niet meer stuk! Beachhouse Hotel is het enige hotel in Zandvoort met een ligging dírect aan het strand. Vanuit dit boutique hotel loop je zo het strand op!

Bekijk meteen de beschikbaarheid van Beachhouse Hotel & boek je overnachting!

Mooie hotels aan zee in Nederland: Beachhouse Hotel

Foto: Beachhouse Hotel, Zandvoort

Strandhotel Camperduin, Schoorl

Strandhotel Camperduin ligt op een uniek punt aan de Nederlandse kust. Hier komen duinen, polder en strand bij elkaar. Vanuit het hotel stap je dan ook direct de natuur in. Verken de Schoorlse duinen, wandel in drie minuten naar zee of pak de fiets naar een van de dichtbij liggende dorpen zoals Groet, Schoorl en Bergen (of Alkmaar!).

Het hotel heeft 31 verschillende kamers, variërend van eenpersoonskamers tot ruime appartementen. Ze zijn modern ingericht en hebben stuk voor stuk een uniek uitzicht. Of je nu kiest voor een kamer met duinzicht of appartement met zeezicht, het uitzicht is in beide gevallen prachtig! Verder beschikken ze over een Nespresso koffiemachine, waterkoker en producten van Marie-Stella-Maris. Fijn!

Bekijk de huidige tarieven van Strandhotel Camperduin & boek je overnachting!

Mooie hotels aan zee in Nederland: Strandhotel Camperduin

Foto: Strandhotel Camperduin

Lees ook: 

0 likes

Your email address will not be published.