4x een fijne werkplek op het strand

Digital nomad

5x een fijne werkplek op het strand

1 juli 2019

Tags: , ,

Ik beweer wel eens dat ik, ondanks dat ik een digital nomad ben ik nooit op het strand werk. Maar wat ik dan eigenlijk bedoel, is dat ik niet letterlijk op het strand in de zon werk. Want strandtenten zijn wél hele chille werkplekken om te flexwerken! Als je een plekje aan een tafel in de schaduw vindt en er goede wifi is, ben je verzekerd van een hele relaxte dag werken. Ik zeg bewust ‘relaxt’, want ik zou het werk waar je heel erg geconcentreerd voor moet zijn wel bewaren voor een andere plek. Hierbij 5x mijn favoriete werkplek op het strand.

Lees ook: 3 fijne coworking spaces in Amsterdam

Aloha, Wijk aan Zee

Helaas kun je bij Aloha in Wijk aan Zee alleen met de auto komen (of je moet zo’n 45 minuten lopen), anders zat ik hier dagelijks. Wàt een fijne plek. Ik zeg: eerst binnen werken met uitzicht op zee, en daarna lekker het terras op. Mét borrelhappen, want ze hebben een hele lekkere kaart vol vegan opties. Denk: vegan bitterballen en de lekkerste zoete aardappelfrietjes die ik ooit gegeten heb. Plus vegan mayo! Hard werken mag beloond worden toch? Oja en er zijn stopcontacten die je kunt gebruiken, ook niet onbelangrijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Patagonia, Scheveningen

Op het begin van het Zwarte Pad in Scheveningen zit Patagonia. Op het ruime terras staan een aantal grote parasols waardoor er voldoende schaduw is om onder te werken. De wifi werkt top, ook buiten op het terras. Alleen voor stroom moet je naar binnen. De prijzen zijn ietwat aan de hoge kant: voor een cappuccino met havermelk betaalde ik €3,70. Op de kaart staan verder gerechten als een acaí-bowl met fruit en cruesli, diverse sandwiches en salades. Voldoende vega en vegan opties.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Safari Lodge, Zandvoort

Safari Lodge zit in Zandvoort en is lekker groot. Zowel binnen als buiten op het terras zijn ontzettend veel fijne zitplekken. Binnen zijn er genoeg stopcontacten, de wifi is snel en het personeel super vriendelijk. Op de menukaart staan diverse gerechten, waar door middel van tekens de vega, vegan en bio opties zijn aangegeven. Fijn! Voor een cappuccino betaalde ik €2,80 + €0,50 voor havermelk.

The Fat Mermaid, Scheveningen

The Fat Mermaid in Scheveningen promoot zichzelf als een fijne werkplek op het strand voor freelancers. Chill, want dan weet je in ieder geval zeker dat je met laptop welkom bent. Zo hebben ze buiten zelfs een aantal stopcontacten voor flexwerkers geregeld, en mocht je daar niet bij kunnen dan rollen ze nog een haspel voor je uit ook. Voor een cappuccino betaal je €3,- en lunchgerechten kosten rond de €10. Er staan een aantal vega opties op de kaart, vegan zou iets uitgebreider mogen.

Lees ook: 7 voordelen van een digital nomad lifestyle

Tijn Akersloot, Zandvoort

Tijn Akersloot in Zandvoort is m’n lievelings, zowel in de zomer als in de winter. Het is een van de weinige strandtenten die het hele jaar open is, en daarom ook een heerlijk plekje om na het uitwaaien op het strand in op te warmen. Maar in de zomer is het natuurlijk nog beter, want met het grote terras is er meestal niet lang wachten tot er een plekje vrij komt. Ook hier zou ik zeggen: eerst binnen werken om daarna het terras op te duiken.

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Werkplekken op het strand in Nederland

Wat is jouw favoriete werkplek op het strand? Ik ben benieuwd!

7 likes

Your email address will not be published.