add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

iPhone 12: de ideale smartphone voor op reis

Travel

iPhone 12: de ideale smartphone voor op reis

14 oktober 2020

Een paar jaar geleden kocht ik een vlog camera, omdat ik reisvideo’s wilde gaan maken. Maar eenmaal op reis vond ik het super onhandig om met twee apparaten in de weer te moeten. Want naast reisvideo’s wilde ik ook nog wel wat dingen op Instagram plaatsen. Daarom kocht ik een half jaar geleden de iPhone 11 Pro. Met het risico dat er een paar maanden later een betere versie zou uitkomen. En ja, die dag is hier: de nieuwste iPhones zijn gepresenteerd. De iPhone 12 krijgt vier verschillende modellen, waaronder een speciale miniversie. Omdat ik tegenwoordig dus alles film en fotografeer met m’n iPhone 11 Pro, was ik hier heel benieuwd naar. Dus mocht jij dat ook zijn, bij deze meer info!

Lees ook: Zo maak je foto’s als je alleen reist

iPhone 12

De opvolger van de iPhone 11 is op meerdere fronten verbeterd. Maar doordat vorig jaar een groots jaar op iPhone-cameragebied was dankzij de toevoeging van een tweede lens, zijn de veranderingen dit jaar kleiner. De iPhone 12 heeft net als de iPhone 11 een dubbele cameralens (hoofdcamera en groothoekcamera) achterop, met resoluties van 12 megapixel. Ik hoef dus niet enorm te balen – een klein beetje maar. 😉

Een van de grootste veranderingen is het scherm van de iPhone 12, dat 6,1 inch groot is. Het design is ook nieuw: het nieuwe instapmodel heeft een hoekig ontwerp, het scherm ligt ‘plat’ op de behuizing en het frame is van metaal. De inkeping, die nodig is voor de voorste camera, is daarnaast iets smaller geworden. Verder heeft Apple een nieuw en krachtig schermlaagje op de iPhone 12 geplaatst, waardoor het toestel een stuk robuuster is dan zijn voorganger.

De iPhone 12 in het kort:

  • Komt in vijf kleuren: blauw, groen, rood, wit en zwart
  • Heeft een nieuw design met ‘plat’ scherm
  • Heeft twee camera’s achterop (12 + 12 megapixel), en een enkele selfiecamera (12 megapixel)
  • Kan overweg met 5G-internet
  • Draait op de razendsnelle A14-processor

De iPhone 12 is vanaf 16 oktober te pre-orderen, en vanaf 23 oktober verkrijgbaar. Wil je de iPhone 12 los kopen? Dat heb ik met mijn iPhone 11 Pro ook gedaan, zodat m’n maandelijkse lasten niet zo hoog zijn. De prijs begint bij €909, maar de versies met meer opslagcapaciteit kosten uiteraard meer. Wat wel handig om te weten is, is dat er geen oplader en oordopjes in de verpakking zitten. Dit doet Apple vanuit milieuoverwegingen. De usb-c-kabel zit gewoon wel in de doos.

Lees ook: 8 handige gadgets voor Digital Nomads

iPhone 12 mini

Gelijk met de iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max heeft Apple ook de iPhone 12 mini officieel onthuld. De kleinste iPhone 12 heeft dezelfde functies, kracht en specificaties als z’n grotere broers, maar is een stuk compacter. Het toestel heeft namelijk een 5,4 inch scherm, terwijl de iPhone 12 een 6,1 inch-scherm heeft. Dit compactere scherm moet makkelijker met één hand te bedienen zijn. Daarnaast heeft de mini net als de ‘normale’ variant een dubbele cameralens: een hoofdlens en een groothoeklens. Ook heeft de iPhone 12 mini een nachtmodus aan de voor- en achterkant. Ideaal voor op reis, lijkt mij!

Voor nu ben ik heel gelukkig met m’n iPhone 11 Pro, maar wie weet wat de toekomst brengt. Ga jij voor de 12 of zelfs de mini?

Dit artikel bevat een samenwerking.

1 likes

Your email address will not be published.