add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

De vegan maaltijd op een Delta-vlucht

Travel

De vegan maaltijd op een Delta-vlucht: is dat wat?

25 mei 2018

Tags: , , ,

Als je met een grote vliegtuigmaatschappij vliegt, kun je van tevoren een speciale maaltijd aan boord reserveren. Super chill, maar het is wel altijd even afwachten wat je voorgeschoteld krijgt. Over het algemeen heb ik het idee dat Delta een iets minder goede service dan KLM heeft. Je zit net iets minder lekker, het entertainment-programma is net iets minder uitgebreid, dat soort dingen. En dat zag ik helaas ook terug in het eten dat ik kreeg. Dit was de vegan maaltijd op een Delta-vlucht naar New York.

Lees ook: Doen, eten en slapen in Brooklyn, NYC

Vegan dinner

Mijn vlucht vertrok om 9:55 uur, maar ik denk dat we meteen op Amerikaanse tijd (3:55 uur) begonnen want het eerste dat we kregen was avondeten. Dit was by far de lekkerste maaltijd die ik deze vlucht kreeg:

 • Rijst met gekookte spinazie en een spicy linzenprutje. Vooral dat laatste was lekker, de spinazie was een beetje smakeloos.
 • Een simpele salade van ijsbergsla, tomaat en komkommer met een vinaigrette van olijfolie en balsamico-azijn.
 • Een broodje met plantaardige boter.
 • En een fruitsalade van meloen, appel en ananas.

Vegan snacks

De snacks die we aan bord kregen waren een pretzelmix met cheddarsmaak en een roomijsje. Beiden niet vegan, dus beiden afgeslagen. Jammer!

Vegan ontbijt

Tot slot kregen we een uur voor landing de laatste hap. Voor mij was dat een groene appel en een wit broodje belegd met ijsbersgla, tomaat en komkommer. Hm ja nee, niet echt top dus.

Lees ook: 6 handbagage essentials voor een chille vlucht

Conclusie

Ik denk dat het al wel duidelijk is, maar ik was niet echt blij met de vegan maaltijd op een Delta-vlucht. Zeker niet als je het vergelijkt met wat ik tijdens mijn KLM-vlucht naar Kaapstad voorgeschoteld kreeg. Maar een slimme meid is voorbereid, dus gelukkig had ik genoeg eigen snacks mee. 😉 Meer lezen over vegan eten op reis? Check deze link.

5 likes

Comments (2)

 • oktober 2, 2018 by Brit

  Brit

  Welke maaltijd had je precies besteld bij delta? Ik probeer uit te pluizen wat ik moet bestellen voor vlucht binnenkort maar krijg enkel vegetarian (non dairy) optie.

  • oktober 4, 2018 by Agnès

   Agnès

   Hmm ik denk wel dat het de Vegetarian (non dairy) optie was!

Your email address will not be published.