Video: alleen handbagage voor een week

Travel

Video: alleen handbagage voor een week inpakken

26 oktober 2018

Tags: ,

Tegenwoordig ga ik steeds vaker op reis met alleen handbagage. Of dat nou een maand (naar New York en Toronto) of een week (naar Valencia) is. Het is super chill omdat je niet zo hoeft te slepen met je spullen (die je toch ook echt niet allemaal gebruikt) en eenmaal op bestemming minder keuzestress hebt. Omdat ik vaak vragen krijg over hoe ik dat dan doe, besloot ik er een video over op te nemen toen ik alleen handbagage voor een week Valencia inpakte. Dus bij deze!

Alleen handbagage voor een week inpakken

In dit artikel vertel ik er meer over, maar nog even kort de voordelen van alleen handbagage op een rij:

  • Minder gesleep;
  • Het scheelt tijd;
  • Minder spullen betekent minder zorgen;
  • Het zorgt ervoor dat je minder meeneemt;
  • Eenmaal op reis heb je geen kledingstress;
  • In het buitenland hebben ze ook wasmachines.

In onderstaande video pak ik in voor een week, maar het maakt eigenlijk niet uit hoe lang je op reis gaat want je kunt overal ter wereld wel een wasje doen. Als je langer gaat zou ik wat extra ondergoed inpakken, maar voor de rest heb je in principe de essentials wel al bij je.

Abonneer (klik hier) je meteen even om mijn volgende video’s niet te missen! Andere handige artikelen over inpakken:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

4 likes

Your email address will not be published.