add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Mini vlog: 1 nachtje in een waanzinnig hotel in Istanbul

Travel

Mini vlog: 1 nachtje in Le Meridien Istanbul Etiler

26 april 2019

Tags: , , ,

Begin april vloog ik voor 1,5 week naar Istanbul. Mijn vriend moest daar voor werk zijn, en aangezien ik overal kan werken besloot ik mee te gaan! Voor de eerste nacht hadden we een hotel in Istanbul geboekt met een geweldig uitzicht over de stad. Ik heb het gefilmd omdat ik van plan was een weekvlog op te nemen, maar dat is ‘m niet meer geworden. Toch wilde ik deze beelden wel even delen, want het was zo mooi en fijn! Echt een aanrader.

Lees ook: De 6 leukste wijken van Istanbul

Het hotel in Istanbul

We sliepen in Le Meridien Istanbul Etiler. Dit hotel ligt in de wijk Etiler, in de buurt van veel winkelcentra en 20 minuten lopen van de leuke wijk Bebek. Het heeft een binnen- en buitenzwembad (alhoewel de laatste tijdens ons verblijf helaas niet open was), spa, een bar op de bovenste verdieping, maar het beste is natuurlijk het uitzicht op de Bosporus en de stad.

In deze video neem ik je mee in ons verblijf:

Klik hier om Le Meridien Istanbul Etiler meteen te boeken! 

Het tweede hotel waar we sliepen was het Crowne Plaza Istanbul Harbiye. Ook heerlijk, met een iets minder uitzicht dan de vorige, maar wel in een leukere/levendigere buurt.

Lees ook:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via die linkjes iets koopt, ik daar een percentage van ontvang. Voor jou kost dit niets extra, mij helpt het m’n blog te kunnen financieren. 

10 likes

Your email address will not be published.