Doen in Toronto: uitzicht vanaf Riverdale Park East bekijken

Travel

5 leuke hotel tips in Toronto

16 juni 2023

Tags: , ,

Toronto is de grootste stad van Canada en heeft veel verschillende wijken met allemaal een eigen karakter. Dus hoe moet je nou weten waar te verblijven in Toronto? Geen zorgen. In dit blog lees je 5 leuke hotel tips in Toronto, waar je gegarandeerd goed zit!

Lees ook: Wat te doen in Toronto: 10 leuke tips voor je vakantie

5x hotel tips in Toronto

De hotel tips zijn ingedeeld van goedkoop tot luxe. Zo zit er voor iedereen wat tussen!

The Only Backpacker’s Inn

In elke grote stad zijn veel hostels te vinden, maar in Toronto zijn dat er verrassend weinig. Gelukkig is daar The Only Backpacker’s Inn, wat op 110 m van metrostation Donlands ligt. Er zijn slaapzalen in verschillende groottes, die allemaal zijn uitgerust met airconditioning, kluisjes en en gedeelde badkamer. Verder is er een restaurant, gedeelde keuken, barbecue, lounge en wordt elke ochtend een ontbijtbuffet geserveerd.

Bekijk meteen de huidige tarieven van The Only Backpacker’s Inn!

Chelsea Hotel Toronto

Het Chelsea Hotel Toronto zit downtown, op 600 m van Yonge Dundas Square en het winkelcentrum Eaton Centre. Lekker centraal dus! Het hotel heeft een fitnesscentrum, twee binnenzwembaden, sauna en hot tub. Super chill dus om hier even tot rust te komen na een dag in de stad te zijn geweest!

Bekijk de huidige tarieven van Chelsea Hotel!

Toronto hotel tips: Chelsea Hotel Toronto

Foto: Chelsea Hotel Toronto

Ace Hotel Toronto

Het Ace Hotel Toronto is het allereerste Ace Hotel in Canada, gevestigd in een bijzonder gebouw op de hoek van de straten Camden en Brant. Dankzij de hoge plafonds, grote ramen, natuurlijke kleuren en enorme planten valt er bij binnenkomst meteen een rust over je heen. Het hotel is ingericht met op maat gemaakte en vintage meubels, en diverse werken van lokale Canadese kunstenaars. Er zijn 123 kamers, van cozy rooms tot suites en allemaal even mooi ingericht.

Bekijk de huidige tarieven van Ace Hotel Toronto!

Toronto hotel tips: Ace Hotel Toronto

Foto: Ace Hotel Toronto

The Drake Hotel

The Drake Hotel is een designhotel dat in het kunstdistrict van de stad ligt. Een top locatie, om de hoek bij allerlei hippe restaurants! Het hotel zit vol met verrassingen en aan alle kleine details gedacht. De kamers zijn allemaal uniek en eclectisch ingericht. Dit hotel is echt een ervaring, dus ga zeker op verkenning!

Bekijk de huidige tarieven van The Drake Hotel!

Toronto hotel tips: The Drake Hotel

Foto: The Drake Hotel

The Broadview Hotel

Dit was instant love. Het grote en oude gebouw (een voormalige stripclub), het dakterras met geweldig uitzicht over Toronto, de 7:00 uur yoga op het terras, het café op de begane grond met een Parijse inrichting, en zelfs inrichting van de wc’s is #goals. The Broadview Hotel zit op Broadview Avenue, wat echt een leuke buurt is. Bonus tip: loop naar het Riverdale Park East voor een mooi uitzichtpunt en drink koffie bij Rooster Coffee House.

Bekijk de huidige tarieven van The Broadview Hotel! 

Toronto hotel tips: The Broadview Hotel

Foto: The Broadview Hotel

Dat waren mijn aanraders voor hotels & hostels in Toronto! Lees ook: 

Artikel van 05-07-2018, laatste update: 16-06-2023

4 likes

Your email address will not be published.