add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Ontbijt in Ibiza-stad: 4x leuke hotspots

Travel

Ontbijt in Ibiza-stad: 4x leuke hotspots

14 juni 2024

Tags: , ,

Op zoek naar een leuk plekje voor een ontbijt in Ibiza-stad? Ik ben net terug van een vakantie op Ibiza en heb een aantal hele leuke tips voor je! Of je nou zin hebt in een gezond ontbijt met een vers sapje of net afgebakken croissants met goede koffie: voor alle moods zit er wel wat tussen! Lees snel verder voor 4 hotspots waar je wilt ontbijten in Ibiza-stad.

Lees ook: 5x originele activiteiten op Ibiza

Ontbijt in Ibiza-stad

Croissant show

Sinds de eerste keer dat ik naar Ibiza ging, is Croissant Show een vast onderdeel van mijn dag als ik in Ibiza-stad ben. Het ligt namelijk erg leuk aan de voet van de stadsmuur van de oude stad. Vanaf het schattige terras kun je de stad rustig aan zien wakker worden. En zoals de naam al weggeeft, eet je hier croissants! Hele lekkere Franse, en ze hebben ook vegan croissants en havercappuccino’s. Daarnaast staan er natuurlijk ook andere lekkere dingen op de kaart, je kunt hier namelijk de hele dag en zelfs ‘s avonds terecht. Maar wat mij betreft is dit echt een top plekje voor een ontbijt in Ibiza-stad, zeker als je daarna door de oude stad wilt wandelen.

Ontbijt in Ibiza-stad bij Croissant Show

Passion Café

Passion Café is een healthy keten op Ibiza. Hier moet je gaan ontbijten als je zin hebt in een açai bowl, smoothie, avocado toast, bananenbrood of pannenkoeken. Grote honger? Kies dan uit een van de vele brunch classics. Op de kaart staan trouwens ook veel vega & vegan opties. Het is een bekende ontbijt-spot, dus het kan zijn dat je even op een tafeltje moet wachten. Maar dat is het zeker waard!

Passion Café heeft vier locaties, verspreid over het eiland. Zo zitten er twee vestigingen in Ibiza-stad: in het centrum en in de haven. Verder zijn er nog twee filialen in Playa den Bossa en Santa Eularia – bij die laatste zit je leuk aan een boulevard met zeezicht.

Ontbijten op Ibiza bij Passion Café

Cappuccino Marina

Ontbijten bij Cappuccino Marina is een feestje. Niet alleen door het eten – wat ook zeker goed is – maar vooral door het uitzicht. Als je hier een plekje op het terras aan het water uitkiest, kijk je namelijk uit op Ibiza-stad! Iets wat ik zelf heel leuk vind. Daarnaast zit je ook gewoon echt lekker aan het water. Goedkoop ontbijten doe je hier niet, Cappuccino is een ietwat fancy Spaanse keten. Maar voor Ibiza-begrippen is het niet duurder dan elders. Mijn man ging voor de Super Brunch (een enorm ontbijt à €34) en ik voor de Healthy Breakfast (haver cappuccino, vers sapje en avocado toast à €24). Beiden waren we erg tevreden!

Ontbijten in de haven van Ibiza bij Cappuccino Marina

Mikasa Ibiza Restaurant

Mikasa Ibiza Restaurant is het restaurant van boutique hotel Mikasa, in Ibiza-stad. Het is een volledig vegan restaurant, met glutenvrije opties. Voor €15 per persoon kun je hier elke dag tussen 08:00 – 12:00u ontbijten. Het ontbijt buffet bestaat onder andere uit een vers sapje, koffie, croissant, bananenbrood, diverse toasts, vers fruit en kokosyoghurt met granola. Dat is best een goedkoop ontbijt in Ibiza-stad! Zeker als je bedenkt dat een cappuccino hier al €5 kost. Daarnaast staan er nog andere ontbijt gerechtjes op de menukaart, als je daar meer trek in hebt. En je zit in de rooftop bar van het hotel, waar je een geweldig uitzicht op zee, de haven, Ibiza-stad en Dalt Vila hebt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mikasa Ibiza (@mikasaibiza)

Ibiza vakantie boeken

Zin om een Ibiza vakantie te boeken zodat je bij al deze lekkere hotspots kunt gaan ontbijten? Leuk! Bij deze nog een aantal tips:

Lees ook: 

0 likes

Your email address will not be published.