Doen in Ella, Sri Lanka

Travel

Video: 5 leuke dingen om te doen in Ella, Sri Lanka

11 januari 2019

Tags: , ,

Tijdens mijn reis door Sri Lanka verbleef ik vijf dagen in Ella. Dat is een klein stadje in de bergen, omringd door groene heuvels en theeplantages. Door de natuur is het een ideale plek om even te relaxen óf juist actief te zijn. Je kunt er namelijk genoeg activiteiten doen! De volgende dingen moet je – als je het mij vraagt – doen in Ella.

Lees ook: 9 dingen die je moet weten als je naar Sri Lanka gaat

5x doen in Ella

In deze video vertel ik je meer over:

  • De treinreis van Colombo naar Ella
  • Little Adam’s Peak
  • Nine Arch Bridge
  • Ravana Falls, Ella Wella en Secret Waterfall
  • Halpewatte Tea Factory
  • De cooking class bij Honey Bee Garden

Vond je deze video leuk? Abonneer je dan meteen even op mijn YouTube-kanaal via deze link (gratis!).
Ik sliep trouwens in Hangover Hostel Ella, heel chill en dichtbij de hoofdstraat.

Lees ook:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

10 likes

Your email address will not be published.