Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

Travel

Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

18 juli 2019

Tags: , ,

Soms kom je van die dingen tegen waarvan je meteen denkt: JA! Waarvan je je afvraagt hoe je er ooit zonder hebt geleefd. Voor mij is dat de Stojo koffiebeker. Hij is namelijk niet alleen herbruikbaar, en dus duurzaam. Maar ook nog eens inklapbaar! En dus ideaal voor op reis. Geniaal toch? Hij zit nu standaard in m’n tas en ik ben er nog elke dag blij mee.

Lees ook: Minder plastic gebruiken: tips voor thuis & op reis

#nospon

Allereerst wil ik even zeggen dat dit geen gesponsorde post is. Ik ben gewoon gek op koffie en probeer waar mogelijk duurzaam te leven. En als je veel reist, is dat niet altijd even gemakkelijk. Maar dit soort dingen maken het geen probleem en zelfs leuk! De Stojo koffiebeker is namelijk:

  • Herbruikbaar
  • Inklapbaar
  • Gemaakt van gerecycled plastic

Een Stojo koffiebeker kopen

Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en in twee maten: 350 ml en 470 ml. Ik kocht in Londen een oudroze variant van 350 ml, die perfect voor een cappuccino is. Ze zijn in Nederland niet altijd evengoed verkrijgbaar, daarom zet ik een aantal verschillende opties op een rij:

  • Bestel de oudroze Stojo van 350 ml (die ik heb) via Asos
  • Bestel de mintgroene Stojo van 470 ml via Asos
  • Bestel een blauwe, gele, groene, rode, roze of zwarte Stojo van 350 ml via de Bijenkorf
  • Dit zoekwidget van Bol laat zien welke er momenteel op voorraad zijn:

 

You’re welcome! Enne, als je een herbruikbare koffiebeker gebruikt, krijg je bij veel koffietentjes korting op je bestelling. Onder andere bij Starbucks en Yoghurt Barn. Voortaan dus altijd in je tas stoppen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Bewaar dit artikel op Pinterest:

De Stojo beker: recyclebaar en inklapbaar

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via mijn link iets koopt, ik daar een klein percentage van ontvang. Voor jou kost dit niets extra, mij helpt het m’n blog te kunnen financieren. 

5 likes

Comments (1)

Your email address will not be published.