Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

Travel

Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

18 juli 2019

Tags: ,

Soms kom je van die dingen tegen waarvan je meteen denkt: JA! Waarvan je je afvraagt hoe je er ooit zonder hebt geleefd. Voor mij is dat de Stojo koffiebeker. Hij is namelijk niet alleen herbruikbaar, en dus duurzaam. Maar ook nog eens inklapbaar! En dus ideaal voor op reis. Geniaal toch?

Lees ook: Minder plastic gebruiken: tips voor thuis & op reis

Allereerst wil ik even zeggen dat dit geen gesponsorde post is. Ik ben gewoon gek op koffie en probeer waar mogelijk duurzaam te leven. En als je veel reist, is dat niet altijd even gemakkelijk. Maar dit soort dingen maken het geen probleem en zelfs leuk! De Stojo koffiebeker is namelijk:

  • Herbruikbaar
  • Inklapbaar
  • Gemaakt van gerecycled plastic

Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en in twee maten: 350 ml en 470 ml. Ik kocht in Londen een lichtroze variant van 350 ml, die perfect voor een cappuccino is. Ze zijn in Nederland niet altijd evengoed verkrijgbaar, daarom heb ik hieronder een zoekwidget toegevoegd, die laat zien welke er op voorraad zijn. You’re welcome! 😉

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Bewaar dit artikel op Pinterest:

De Stojo beker: recyclebaar en inklapbaar

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via mijn link iets koopt, ik daar een klein percentage van ontvang. Voor jou kost dit niets extra, mij helpt het m’n blog te kunnen financieren. 

5 likes

Your email address will not be published.