Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

Travel

Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

18 juli 2019

Tags: , ,

Soms kom je van die dingen tegen waarvan je meteen denkt: JA! Waarvan je je afvraagt hoe je er ooit zonder hebt geleefd. Voor mij is dat de herbruikbare Stojo koffiebeker. Hij is namelijk niet alleen herbruikbaar, en dus duurzaam, maar ook nog eens inklapbaar! En dus ideaal voor op reis. Als je koffie op is, schuif je de beker heel makkelijk in elkaar. Geniaal toch? Hij zit nu standaard in m’n tas en ik ben er nog elke dag blij mee. Bij deze mijn Stojo review én tips waar je ‘m kunt kopen.

Lees ook: Minder plastic gebruiken: tips voor thuis & op reis

Stojo herbruikbare koffiebeker

Allereerst wil ik even zeggen dat dit geen gesponsorde post is – I wish! Ik ben gewoon gek op koffie en probeer waar mogelijk duurzaam te leven. En als je veel reist, is dat niet altijd even gemakkelijk. Maar dit soort dingen maken het geen probleem, en zelfs leuk! De Stojo koffiebeker is namelijk:

  • Herbruikbaar
  • Inklapbaar
  • Luchtdicht en lekvrij
  • Gemaakt van gerecycled plastic
  • LFGB-gecertificeerd, geen ftalaten, lood- of lijmelementen
  • Vaatwasser- en magnetronbestendig

Het verhaal achter Stojo is ook erg leuk. Het wordt gerund door drie drukke vaders, die in New York wonen. Koffie to go houdt ze op de been, want net als de meeste New Yorkers zijn ze veel onderweg. Maar alleen in de Verenigde Staten worden er jaarlijks al 58 miljard bekertjes weggegooid. Dit bracht hen op het idee om samen een hippe en duurzame reisbeker te ontwerpen: de Stojo Pocket Cup!

Lees ook: De fijnste duurzame beauty producten

Stojo koffiebeker kopen

Stojo koffiebekers zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en in twee maten: 350 ml en 470 ml. Ik kocht in Londen een oudroze variant van 350 ml, die perfect voor een cappuccino is. Ze zijn in Nederland niet altijd evengoed verkrijgbaar, daarom zet ik een aantal verschillende opties voor je op een rij:

  • Bestel de koraalroze Stojo van 350 ml via Asos
  • Bestel de grijze Stojo van 470 ml via Asos
  • Bestel een blauwe, gele, groene, rode, roze of zwarte Stojo van 350 ml via de Bijenkorf
  • Dit zoekwidget van Bol laat zien welke er momenteel op voorraad zijn:

Stojo inklapbare waterfles

Update – omg ik kom net een briljante extra tegen: een inklapbare waterfles van Stojo! Ik was al langer op zoek naar zoiets, en hoopte eigenlijk op een mini Dopper. Maar dit is nóg handiger, want inklapbaar. Mijn leven is compleet. <3

You’re welcome! Enne, als je een herbruikbare koffiebeker zoals de Stojo Pocket Cup gebruikt, krijg je bij veel koffietentjes korting op je bestelling. Onder andere bij Starbucks en Yoghurt Barn. Voortaan dus altijd in je tas stoppen!

Bewaar dit artikel op Pinterest:

De Stojo beker: recyclebaar en inklapbaar

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via mijn link iets koopt, ik daar een klein percentage van ontvang. Voor jou kost dit niets extra, mij helpt het m’n blog te kunnen financieren. 

5 likes

Comments (1)

Your email address will not be published.