Yoga in Valencia, Spanje

Travel

Yoga in Valencia: mijn favorietjes

17 mei 2018

Tags: , ,

Eén van de eerste dingen die ik doe nadat ik op een nieuwe bestemming ben aangekomen, is op zoek gaan naar een yogaschool. Een lesje yoga zorgt ervoor dat ik middenin alle nieuwe indrukken even kan ontspannen en weer tot mezelf kom. Dus ook in Valencia ging ik meteen de eerste dag op zoek. Bij deze mijn bevindingen met yoga in Valencia.

CPYOGA Valencia

De eerste yogaschool die ik vond, zat bij mijn appartement om de hoek. Via de website zag ik dat je een gratis proefles kunt doen, dus ik ging gewoon maar eens kijken. Eenmaal daar bleek alleen dat er geen woord Engels werd gesproken, dus communiceren was een beetje lastig. Toch besloot ik een lesje mee te doen, want yoga is niet nieuw voor mij en het leek me wel een leuke uitdaging. Uiteindelijk ging het ook helemaal prima, alleen moetje iets meer opletten wat de rest doet. En je leert ook meteen wat Spaanse woorden. 😉 Maar ideaal was het natuurlijk niet, dus zocht ik verder naar een Engelstalige yogaschool.

Lotus Loft

Lotus Loft was letterlijk de enige yogaschool in Valencia die ik heb gevonden waar Engelstalige lessen worden gegeven. Je kunt het eigenlijk geen school noemen, want alles gebeurt in één ruimte (zie de foto bovenaan dit artikel). Maar dat zorgt juist voor goede en intieme sfeer! De eigenaresse is een hele warme vrouw die heel betrokken is. De lessen zijn niet overvol, er is veel persoonlijke aandacht en je komt er helemaal ontspannen uit. Eén les kost €10, maar er zijn ook verschillende rittenkaarten. Reserveren voor een les gaat via WhatsApp, check de website voor meer info.

Yoga aan het strand

Er worden hier en daar ook yogalessen aan het strand of in het Turia park gegeven. Volg hiervoor bijvoorbeeld yoga-docente Temy, in haar Stories deelt ze wekelijks waar ze de komende tijd allemaal les geeft.

Meer Valencia? Check via deze link al mijn artikelen over deze Spaanse stad.

5 likes

Your email address will not be published.