De vegan maaltijd op een Air France vlucht

Travel

De vegan maaltijd op een Air France vlucht: is dat wat?

15 januari 2019

Tags: , , ,

Begin december vloog ik van de Malediven via Parijs terug naar Amsterdam met Air France. Bij de meeste grote vliegtuigmaatschappijen kun je tegenwoordig van tevoren een speciale maaltijd aan boord reserveren, zoals in mijn geval een veganistische maaltijd. Super chill! Aangezien mijn artikelen over de vegan maaltijden op een KLMDelta en Oman Air vlucht zo goed gelezen worden, bij deze ook de vegan maaltijd op een Air France vlucht:

We begonnen goed, met een glas champagne.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Vegan dinner

Ondanks dat we om 12:40u vertrokken, kregen we het avondeten eerst. Dat bestond uit:

  • Pasta met paprika, courgette en tomatensaus, echt heel lekker!
  • Een bakje met gesneden paprika, komkommer, tomaat en olijven
  • Fruitsalade, altijd goed
  • Een dessert van mango en kokos, yum!

Vegan snacks

De snacks waren pretzels met cheddar smaak, chocolade, snoepjes, ijs, en muesli repen. Alleen die laatste waren vegan, maar verder niet heel bijzonder.

Vegan ontbijt

Als ontbijt (of lunch?) kreeg ik een maaltijd die niet veganistisch was: een warme kaassandwich en een bakje yoghurt. Dit heb ik natuurlijk niet opgegeten, maar hebben we wel even aangekaart zodat ze dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ze hebben het trouwens wel goedgemaakt.

Conclusie

Ondanks dat de avondmaaltijd super lekker was, viel de rest van het vegan eten tijdens de Air France vlucht nogal tegen en was het uiteindelijk erg weinig. Normaal neem ik zelf voor de zekerheid behoorlijk wat eten mee, maar aangezien de maaltijden op alle vluchten de laatste tijd zo goed waren heb ik er niet aan gedacht. Maar ik heb het overleefd. 😉 Meer lezen over vegan eten op reis? Check deze link.

8 likes

Your email address will not be published.