Tip: via airportdeal goedkoop parkeren bij het vliegveld

Travel

Tip: goedkoop parkeren bij het vliegveld

23 januari 2020

Tags: ,

Ik woon in Amsterdam, dus Schiphol ligt bij mij om de hoek. Ik pak de bus en de trein, en sta binnen een half uur op Schiphol! Maar niet iedereen heeft deze luxe, voor sommige mensen is het binnen Nederland al een hele reis om op Schiphol te komen. Of een ander vliegveld natuurlijk. Daarom heb ik een hele handige tip om goedkoop te parkeren bij diverse vliegvelden. Lees snel verder!

Lees ook: 6 tips om duurzamer te vliegen

De trein vs de auto

Aangezien ik zo dichtbij Schiphol woon, zou ik zelf niet snel de auto pakken. Ik ben echt pro treinen, maar dat is ook wel makkelijk als je er zo bent. Ik snap dat als je er met de trein 1,5 uur over doet en met de auto een half uurtje, je lekker de auto pakt. Of als je bijvoorbeeld reist met enorm veel bagage, en het bijna niet te doen is die mee het openbaar vervoer in te krijgen. Maar dan heb je nog wel de parkeerkosten die je tegen kunnen houden. Beetje zonde als je daar bij terugkomst van je vakantie nog een flinke som voor moet aftikken! Gelukkig hoef je je daar nu geen zorgen meer over te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Airportdeal

Op de website van Airportdeal vind je de goedkoopste airport parkeerdeals. Zij vergelijken alle parkeeraanbieders van het vliegveld naar jouw keuze, en zo kun je daar al parkeren vanaf € 2,29 per dag! Het gaat hierbij om vliegvelden binnen Nederland, zoals Schiphol en Eindhoven Airport, maar ook vliegvelden in België en Duitsland. Denk aan Brussel, Dusseldorf, Frankfurt en Keulen. Check bijvoorbeeld parkeren Eindhoven airport of parkeren Dusseldorf airport voor de goedkoopste deals.

Dus als je een auto hebt en die graag in de buurt van het vliegveld parkeert, welke dan ook, is dit wat voor jou! Een soort Skyscanner, maar dan voor parkeren. Ideaal toch? Kies het vliegveld waarvan je vertrekt, voer de datum in dat je vliegt en vergelijk het aanbod. Een keuze gemaakt? Na het vastleggen, ontvang je een e-mail met daarin alle verdere informatie over de parkeerplek. Op de dag van vertrek kun je je auto voorrijden, parkeren en vliegen maar!

Net als bij vliegtickets, verschilt de prijs die je voor een parkeerplaats betaalt op basis van beschikbaarheid. Over het algemeen geldt: hoe eerder je reserveert, hoe lager de prijs. Bij beperkte beschikbaarheid kan de prijs oplopen, zeker in het hoogseizoen. Reserveer dus altijd vooraf en op tijd!

Lees ook: 6 handbagage essentials voor een chille vlucht

Dit artikel bevat een samenwerking.

0 likes

Your email address will not be published.