add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Betaalbare hotels in Gracia, Barcelona: Hotel Pol & Grace

Travel

4 goede & betaalbare hotels in Gràcia, Barcelona

8 november 2019

Tags: , , ,

Tijdens mijn voorbereiding voor Barcelona besloot ik al snel in Gràcia te willen slapen. Ik las over een te gekke wijk, zonder al te veel toerisme. Daar was geen woord aan gelogen, echt: love deze wijk! Eenmaal daar ontdekte ik nog een aantal hele fijne hotels, dus ik besloot een bundeling te maken van 4 goede en betaalbare hotels in Gràcia, Barcelona. Je boekt deze hotels gemiddeld voor €50 per nacht, maar dat is natuurlijk wel afhankelijk van het seizoen. Super betaalbaar toch? En dat in de allerleukste wijk van Barcelona!

Lees ook: De beste adresjes in Gràcia, de leukste wijk van Barcelona

Betaalbare hotels in Gràcia

Hostal Lesseps

We beginnen met de goedkoopste van de 4 betaalbare hotels in Gràcia: Hostal Lesseps. In dit hotel sliep ik zelf. Het zit dichtbij metrostation Lesseps, op de beste locatie van dit lijstje. Het is heel basic, maar prima. Ik had een eenpersoonskamer die uitkijkt op de ‘binnenplaats’, aka een muur. Dat is niet heel gezellig nee, maar je betaalt er ook bijna niks voor. Verder heeft de kamer een eigen (mini) badkamer, bureau en kast. Wel even oordoppen meenemen, want het kan wat gehorig zijn. Je betaalt vanaf €32 voor een eenpersoonskamer, en €39 voor een tweepersoons. Klik om Hostal Lesseps te boeken!

Betaalbare hotels in Gracia, Barcelona: Hostal Lesseps

Casa Gràcia

Casa Gràcia zit een stukje meer naar het centrum toe, dichtbij metrostation Diagonal. Het zit op een wat drukkere locatie, op een grote winkelstraat. Je kunt er een bedje op een slaapzaal, privékamer met eigen badkamer, suite of appartement boeken. Het is allemaal een stuk moderner en heel gaaf ingericht. Het hotel heeft een gedeeld terras, lounge, keuken, en eetruimte. Je betaalt hier vanaf €54 voor een tweepersoonskamer. Klik om Casa Gràcia meteen te boeken!

Betaalbare hotels in Gracia, Barcelona: Casa Gracia

Pol & Grace Hotel

Pol & Grace Hotel vond ik pas toen ik al in Barcelona was. Helaas, want anders had ik dit hotel geboekt. Het ligt dichtbij metrostation Fontana, een top locatie. De kamers zijn voorzien van een lekker bed, zithoek, kluisje, koelkastje, decoratie aan de muur, en een badkamer inloopdouche (of soms een bad). Alle verdiepingen hebben een bepaald thema, en de kamers zijn geschilderd door verschillende artiesten.

Het hotel is modern ingericht, bijna chique zelfs, maar toch gezellig. De lobby is opgesplitst in twee delen: een coworking space en een gedeelte met loungebanken, plus een bar waar je gratis koffie en thee kunt pakken. Daarnaast is er een geweldig leuk zonneterras met uitzicht op de stad, geschilderd in allerlei vrolijke kleuren en verlicht met lampjesslingers. Je betaalt hier zo’n €47 per nacht voor een eenpersoonskamer, en €50 voor een tweepersoons. Klik om Pol & Grace Hotel meteen te boeken!

Betaalbare hotels in Gracia, Barcelona: Hotel Pol & Grace

Betaalbare hotels in Gracia, Barcelona: Hotel Pol & Grace

Betaalbare hotels in Gracia, Barcelona: Hotel Pol & Grace

Generator Barcelona

Generator Barcelona zit dichtbij Casa Gràcia en is een poshtel keten. Ik heb er in Amsterdam en Parijs geslapen, en vind het er altijd fijn. Je hebt er slaapzalen maar ook privékamers en een penthouse suite. De kamers zijn voorzien van leeslampjes bij het bed, een zithoek, eigen badkamer met een douche. Het hotel heeft ook een gemeenschappelijke woonkamer en bagageopslag. Basic, maar helemaal prima, en je ontmoet er waarschijnlijk snel andere reizigers – als je daarnaar op zoek bent. Je betaalt hier zo’n €17 voor een bedje op een slaapzaal, en €75 per nacht tweepersoonskamer. Klik om Generator Barcelona meteen te boeken!

Lees ook:

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via die linkjes iets boekt, ik daar een percentage van ontvang. Voor jou kost dit niets extra, mij helpt het m’n blog te kunnen financieren. 

2 likes

Your email address will not be published.