Met alleen handbagage reizen en er toch leuk uitzien

Travel

Met alleen handbagage reizen en er toch leuk uitzien

18 oktober 2021

Tags: , ,

Ik ben een groot voorstander van alleen met handbagage reizen. Het scheelt gesleep met een grote koffer of backpack en dwingt je heel kritisch te kijken naar wat je meeneemt. Daardoor voorkom je eenmaal op reis kledingstress, want je hebt maar een paar opties. En minder spullen betekent ook minder zorgen: de kans dat je iets kwijtraakt of gestolen wordt is kleiner. Heb ik je overtuigd? Yes! Lees dan snel verder voor een aantal tips over wat je dan het beste kunt inpakken. Pas wel op: je wanderlust kan opspelen.

Lees ook: Reizen met alleen handbagage, zo doe je dat

Alleen met handbagage reizen

Je koffer inpakken met allerlei leuke outfitjes en weer thuiskomen met een koffer vol kleding die je niet gedragen hebt. Wie kent het niet? Op reis draag je toch net even andere dingen dan thuis. Dus waarom zou je dan toch alles meeslepen? Ik vond het op een gegeven moment zo onzinnig, dat ik besloot een keer met alleen handbagage te reizen. Eerlijk is eerlijk: tijdens het inpakken vroeg ik mezelf af waar ik aan begonnen was. Maar eenmaal op reis vond ik het heerlijk! Sinds die keer reis ik dus eigenlijk alleen met handbagage. Heerlijk. Twee dingen die mij helpen als ik denk dat ik te weinig mee heb:

  • Als je iets mist kun je het kopen.
  • Op reis kun je je kleding ook gewoon wassen.

Lees ook: Reis essentials: deze dingen moet je altijd inpakken

Wat pak je dan in?

Dan de grote vraag: hoe bepaal je wat je wel en niet meeneemt? Ik pak alleen items in die m’n favoriet zijn: waarvan ik weet dat ze lekker zitten en ik ze graag draag. Zorg er daarbij ook voor dat je dingen met elkaar kunt combineren. Zo kun je van een aantal kledingstukken meerdere combinaties maken en zie je er elke dag toch weer net even anders uit.

En mijn ultieme tip zijn accessoires. Je kunt een basic outfit zoveel leuker maken met de juiste sieraden! Een mooie zonnebril, ear party, diverse kettinkjes en natuurlijk ringen. Kijk daarvoor bijvoorbeeld eens tussen de sieraden en accessoires van My Jewellery. Mooie producten van goede kwaliteit voor een fijne prijs. En het zijn stainless steel sieraden, wat betekent dat ze niet verkleuren. Zo heb ik een parelketting met gouden slotje die ik nooit af doe, maar er nog steeds super mooi uitziet – ondanks zon, zee en chloor. Ideaal! Ook top: een ear cuff. Hiervoor hoef je niet eens een extra gaatje te laten piercen, en kun je toch je ear party net even wat leuker maken. My Jewellery heeft trouwens ook een mooie sieraden etui met diverse opbergvakjes voor ringen, oorbellen en kettingen. Zo kun je je sieraden gemakkelijk mee op reis nemen zonder dat alles in de knoop raakt. Voor andere dingen die je outfit opleuken kun je denken aan scrunchies, een haarband of hoed.

1 likes

Your email address will not be published.