add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Met korting op reis: 4 kortingscodes

Travel

Met korting op reis: 4 kortingscodes

10 mei 2019

Tags:

Als je op reis gaat, geef je meestal al genoeg geld uit. Dus dan is elke korting die je kunt krijgen welkom, toch? Daarom heb ik een aantal kortingscodes wat betreft verblijf, vervoer en eten voor je op een rij gezet. En van die korting op reis kun je toch weer een extra drankje doen, of misschien zelfs een nachtje langer blijven. Enjoy!

Lees ook: Besparen op je verzekeringen: 5 tips

AirBnB

Via AirBnB kun je een heel appartement of alleen een slaapkamer huren. Je slaapt meestal in iemands woning, waardoor je een beetje het idee hebt dat je een local bent. Ook is het fijn dat je er kunt koken, of alleen al een ontbijtje kunt maken. Daarnaast krijg je meestal fijne local tips van de eigenaren. Over het algemeen is het een goedkoper alternatief voor een hotelkamer. Heb je AirBnB nog nooit geprobeerd? Via deze link krijg je €25 korting op je eerste boeking.

Ik heb zelf hele goede ervaringen met AirBnB. Zo heb ik in Kaapstad een aantal weken een appartement gehuurd, in Malaga een kamer voor een lang weekend, in Rome een appartement voor twee weken en onlangs in Lissabon een kamer voor een maand.

Lees ook: De kosten van een maand als digital nomad in Lissabon

Booking.com

Als ik mijn verblijf niet via AirBnB boek, doe ik dat via Booking.com. Ik vind het overzichtelijk, er staan veel foto’s en reviews bij en geeft me een veilig gevoel. Via deze link krijg je na je verblijf €15 terug, ook als je al vaker via Booking.com hebt geboekt.

Uber

Uber werkt in heel veel landen en is een veilige manier om je te vervoeren. Je weet namelijk bij wie je in de auto stapt, en kunt de route via de app volgen – en dus zien als de taxi verkeerd rijdt. Ik verkies Uber in ieder geval altijd boven een ‘normale’ taxi, ook in Nederland. Via deze link krijg je €5 korting op je eerste rit.

Uber Eats

Ook op reis heb je niet altijd zin om de deur uit te gaan voor eten, toch? Daarom ben ik altijd zo blij als ik op mijn nieuwe bestemming aankom en zie dat Uber Eats ook in die stad bezorgt. Nog nooit geprobeerd? Gebruik de code eats-r4fedk5nue om €5 korting op je eerste bestelling te krijgen (ook in Nederland).

Lees ook: Reis essentials: 10 dingen die je altijd moet inpakken

FYI: met deze korting op reis kortingscodes krijg jij korting, en ik een tegoed. Dit kost jou niks extra’s, maar mij helpt weer om nieuwe reis-artikelen te schrijven! 😉 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

7 likes

Your email address will not be published.