add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Een shortlease auto: ideaal als je tijdelijk een auto nodig hebt

Travel

Tijdelijk een auto nodig? Neem een shortlease auto

25 mei 2020

Tags: ,

Normaal gesproken doe ik alles binnen Nederland met de trein, maar dat gaat nu helaas even niet. Meerdere keren heb ik daarom verzucht dat ik zo graag een auto zou willen. Met een auto heb je zoveel vrijheid, zeker als het openbaar vervoer ineens wegvalt zoals nu. Daarom heb ik onlangs samen met m’n vriend een lang weekend een auto gehuurd. Heerlijk was dat, en het versterkte m’n gevoel alleen maar meer. Maar om nou daadwerkelijk een auto te kopen? Als we eenmaal weer kunnen reizen zou die van mij veel stilstaan, wat ook zonde is. Met dit #firstworldproblem in m’n achterhoofd, kwam ik een geniale oplossing tegen. En aangezien ik hier vast niet de enige in ben, deel ik ‘m graag met je.

Lees ook: Den Haag in 1 dag: een route langs de leukste hotspots

Een shortlease contract

De oplossing? Een leaseauto! Maar niet zomaar een. Supershortlease biedt voordelige en flexibele shortlease auto’s aan, met contracten vanaf één maand. En na die ene maand is het contract per dag opzegbaar. Je kunt de auto daarna dus zonder problemen weer inleveren. De maximale shortleaseperiode is 24 maanden. Heb je de auto langer nodig? Dan kan het contract in sommige gevallen worden omgezet naar een leaseconstructie.

Deze contracten zijn zowel voor zakelijke als particuliere klanten, en dus ook voor zzp’ers. Het voordeel van een shortlease auto is dat je ‘m niet alleen voor werk, maar ook privé kunt gebruiken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Digital Nomad NL – Agnès (@agnes.onthemove) op

De shortlease auto’s

Of het nou om een shortlease prive of zakelijk gaat, een shortlease auto is ideaal wanneer je voor een korte tijd een auto nodig hebt. En of je nu een stadsauto zoekt of een langeafstandswagen, handgeschakeld of automaat. Van de sportieve Peugeot 108 tot Ford Focus, en van Mini Cooper One tot Toyota Auris TS hybride. De opties zijn eindeloos!

De shortlease auto’s zijn compleet uitgerust. De verzekering, wegenbelasting, rente, afschrijving, reparaties, onderhoud (inclusief gratis vervangend vervoer) en banden zijn bij shortlease contracten inbegrepen. Het enige dat je zelf moet doen, is brandstof tanken. Ook fijn: elke auto heeft airconditioning, radio met bluetooth en USB-aansluiting en vaak ook standaard navigatie. En rijden kan in Nederland en bijna heel Europa. Dus als onze buurlanden straks de grenzen weer openen voor toeristen, kun je mooi op roadtrip door Europa!

Helemaal mooi: wanneer jij je droomauto hebt gevonden, is hij al binnen 24 uur rijklaar. Je kunt de shortlease auto ophalen of inleveren bij één van de vestigingen in Leiderdorp, Leiden of Alphen aan den Rijn. Of bij je voor laten rijden, voor € 59,- excl. btw per rit. Wil je (in de toekomst) snel en gemakkelijk instappen of parkeren bij aankomst of vertrek op Schiphol, dan kan dat ook 24 uur per dag via de Schipholservice.

Lees ook: 5 moderne en betaalbare hotels in Amsterdam

Ideaal toch, zo’n shortlease auto! Zie ik jou binnenkort op de weg? 😉

Dit artikel bevat een samenwerking.

2 likes

Your email address will not be published.