add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

TSH Madrid: het hotel voor je volgende workation

Digital nomad

The Social Hub Madrid: het hotel voor je volgende workation

10 juni 2023

Tags: , , ,

Madrid workation aan het plannen? Dan heb ik een top tip voor je! Workation is een samenvoeging van work + vacation, en een bedrijf dat dat heel goed snapt is The Social Hub (voorheen The Student Hotel). Dit is een co-living: het faciliteert alles om goed te kunnen werken én ontspannen. Ideaal dus voor remote werken in Madrid. The Social Hub heeft een aantal vestigingen in Nederland maar ook in de rest van Europa, en sinds kort dus in Madrid! Ik mocht The Social Hub Madrid voor een korte workation uitproberen en zal je daar in dit blog alles over vertellen. Want als jij ook locatie onafhankelijk werkt wil je hierheen! Ook als je gewoon op vakantie wilt trouwens, want kijk even naar dat zwembad. 😉

Lees ook: Doen in Madrid: 11 leuke bezienswaardigheden

The Social Hub Madrid

The Social Hub Madrid zit in het hart van de stad, tegenover Palacio Real en om de hoek van Plaza de España en Gran Vía. Je kunt dus gewoon te voet naar een aantal bekende bezienswaardigheden van Madrid!

Het hotel is gevestigd in het volledig gerenoveerde ‘La Imprenta’, een voormalige drukpers in Madrid, de thuisbasis van het beroemde Spaanse roddelblad ‘Semana’. En dat is een heel bijzonder gebouw! Ik zal eerlijk toegeven, ik ben meerdere keren verdwaald haha. Maar daardoor ontdekte ik ook telkens weer bijzondere hoekjes, vaak ingericht met een knipoog. Denk bijvoorbeeld aan het raam boven het trappenhuis, waar je mensen van onderen kunt zien zwemmen in het zwembad.

TSH Madrid hotel met zwembad op het dak

De kamers van TSH Madrid zijn voorzien van een bed, bureau, kledingkast, zithoek, eigen badkamer, flatscreen-tv en airconditioning. Ook vind je er een minibar en koffiemachine, wat natuurlijk een must is voor remote werken op je hotelkamer. 😉 Al met al is dus aan alles wat je maar nodig hebt gedacht!

TSH Madrid: het hotel voor je volgende workation

Madrid workation

Zoals ik al zei is The Social Hub Madrid een co-living. Remote werken en ontspannen onder één dak, hoe ideaal? Zo heb je ruime keuze uit flexplekken om te werken. TSH Madrid heeft namelijk een coworking space, work café en een koffiebar. Maar ook door de rest van het gebouw heen vind je diverse zitplekken waar je lekker kunt werken. Ideaal, want een verandering van omgeving doet wonderen voor de creativiteit! Alle flexwerkplekken even uitproberen dus.

TSH Madrid: het hotel voor je volgende workation

Maar een workation is geen workation zonder ontspanning. En ook daar heeft The Social Hub Madrid aan gedacht. Zo heeft het hotel een zwembad op het dak (met uitzicht op het Palacio Real!), een gezellige rooftop bar, restaurant, gym, game room en mini cinema. Meer dan genoeg opties voor in je vrije tijd dus, waarvan zwemmen er in ieder geval één is.

TSH Madrid hotel met zwembad op het dak

TSH Madrid: het hotel voor je volgende workation

Tel daar likeminded mensen bij op en je hebt het ideale hotel voor een paar dagen remote werken in Madrid! Enne, het is nog een betaalbaar hotel ook. Zo boek je er een tweepersoonskamer vanaf €115 per nacht – afhankelijk van het seizoen dat je boekt natuurlijk.

Bekijk meteen de huidige tarieven van The Social Hub Madrid!

@agnes.onthemove Dit hotel in Madrid heeft een rooftop bar, zwembad met uitzicht op Palacio Real, coworking space, gym en mini cinema! #madrid #thestudenthotel #tshmadrid #palacioreal #uitzicht #hotel #tip #zwembad #budget #pool #betaalbaar #spanje #stedentrip #citytrip ♬ B.O.T.A. (Baddest Of Them All) – Eliza Rose & Interplanetary Criminal

Boek je Madrid workation

Wil jij ook remote werken in Madrid? Onderstaande reistips helpen je bij het boeken van je workation!

» Vanaf Amsterdam vlieg je in 2:15 uur naar Madrid, je komt aan op vliegveld Barajas. Kijk voor rechtstreekse vluchten op KLM.nl of vergelijk verschillende luchtvaartmaatschappijen via TIX.nl.

» Als je veel wilt zien en doen in Madrid, kun je een fiets huren, bijvoorbeeld via Baja Bikes. Op de fiets ben je lekker flexibel en kun je gaan en staan waar je wilt! Ook leuk om op je eerste dag een fietstour te boeken trouwens, zodat je de stad lekker snel leert kennen.

» Natuurlijk zijn er genoeg leuke dingen om te doen tijdens je Madrid workation. Lees de leukste tips in dit blog: Doen in Madrid: 11 leuke bezienswaardigheden

Meer Spanje tips:

Artikel van 28-10-2022, laatste update: 09-06-2023

0 likes

Your email address will not be published.