7x werkplekken in Tel Aviv met goede koffie & wifi

Digital nomad

7 werkplekken in Tel Aviv met goede koffie & wifi

11 juli 2019

Tags: , , ,

Tel Aviv kent een grote startup-cultuur, wat maakt dat er veel coworking spaces zijn en je in veel koffietentjes mensen op hun laptop ziet werken. Ik werk zelf het liefst in m’n verblijf, afgewisseld met een koffietentje. In dit artikel verzamelde ik de werkplekken in Tel Aviv die ik je kan aanraden.

Lees ook: Als digital nomad in Tel Aviv: de ups, downs & tips

Aroma

Aroma is een Starbucks-achtige keten die met meer dan 20 filialen door de hele stad zit. Je kunt er van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht. Bij de meeste filialen staan veel tafels en stoelen, waar je op je laptop kunt werken. Vooral die op Rothschild 22 is daar perfect voor, en het is er meestal niet druk.

Anastasia

Anastasia is een all vegan restaurant. Het kan er erg druk zijn, maar als je alleen bent kun je meestal wel een plekje aan het raam krijgen. En daar kun je gemakkelijk met je laptop zitten. Ik heb hier de beste cappuccino met havermelk van Tel Aviv gedronken, en mezelf tijdens de lunch getrakteerd op een hele lekkere vegan shakshuka. Al met al een fijne werkplek, al moet je wel even opletten of het niet te druk wordt en te lang een plekje bezet houdt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Café XoHo

Hier ben ik zelf niet geweest, maar dit café werd me meerdere keren aangeraden. De inrichting is knus en er staan een aantal tafels waar je met meerdere mensen aan kunt werken. Cafe XoHo ligt op vijf minuten van het strand en de menukaart ziet er heerlijk uit met onder andere bananenbrood, avocado toast en voldoende vegan opties. En ook niet onbelangrijk: de koffie schijnt er heel goed te zijn.

Hamitbahon

Dit café zit aan de Carmel Market en heeft binnen en buiten zitplekken. Er hangt een chille sfeer, de menukaart is goed (ik had een craving naar soep en vond dat hier!) en het personeel aardig.

Meshek Barzilay

Bij Meshesk Barzilayeen, in Neve Tzedek, heb ik heel fijn zitten werken. Er zijn verschillende zitjes, zowel binnen als buiten, en hangt een fijne sfeer. Het is de hele dag open; van ontbijt tot avondeten, en je kunt er zelfs terecht voor cocktails. Alles op de kaart is biologisch en vegetarisch. Ik bestelde hier met de lunch een homemade icetea en Israeli Salad, en kan vooral die laatste ontzettend aanraden. Zó puur en lekker!

Michelangelo Café

Michelangelo Café is een vegan café in Old Jaffa. Er hangt een huiselijke sfeer, er zitten bij sommige tafels stopcontacten, en je kunt ook lekker buiten op het terras zitten. Op de menukaart vind je dingen als soep, salades, burgers, zoetigheden en twee soorten loaded hummus. Ik bestelde een van die laatste en dat was een top keuze.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Yom Tov Café

Dit café ligt net als Hamitbahon aan de Carmel Market en is een top plek om met een kop koffie aan de slag te gaan. Aan het einde van de middag verandert Yom Tov Café van een rustig koffietentje geleidelijk in een restaurant/bar. Perfect voor after work drinks dus!

Lees ook: De lekkerste gerechten & hotspots van Tel Aviv

3 likes

Your email address will not be published.