7 handige cadeaus voor digital nomads en reizigers

Digital nomad / Travel

9 cadeaus voor digital nomads en reizigers

8 augustus 2019

Tags: , , , ,

Nee, dit is geen verlanglijstje. 😉 Ik ben net jarig geweest, dus hoef geen hints rond te strooien. Maar ik heb wel veel leuke cadeau ideeën, waar mensen die vaak op reis gaan zeker wat aan hebben. Daarom bij deze een opsomming van leuke cadeaus voor digital nomads en reizigers. Succes gegarandeerd!

Cadeaus voor digital nomads en reizigers

Stojo koffiebeker

Hét cadeau voor iedere koffieliefhebber die vaak reist. Hij is namelijk herbruikbaar én inklapbaar. En mooi. 🙂

  • Bestel de oudroze Stojo van 350 ml via Asos
  • Bestel de mintgroene Stojo van 470 ml via Asos
  • Bestel een blauwe, gele, groene, rode, roze of zwarte Stojo van 350 ml via de Bijenkorf
  • Dit zoekwidget van Bol laat zien welke er momenteel op voorraad zijn:

Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

Lees ook: Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

Mini speaker

Is je vriend(in) een muziekliefhebber? Koop dan een mini speaker. Heerlijk om, ook op reis, op je kamer, appartement, het strand of een feestje je eigen muziek op te kunnen zetten. En deze is mooi klein!

Telefoon koord

Sinds ik een telefoon koord heb ontdekt, kan ik niet meer zonder. Het koord doe je om als een tas, waardoor je je telefoon nooit kunt vergeten of laten vallen. Ideaal voor op reis, als je de hele tijd foto’s wilt maken. Ook voelt het heel veilig, omdat je telefoon om je lichaam zit en dus niet snel stiekem gestolen kan worden.

Een reisboek

En wat doet een reisliefhebber die thuis is? Lezen over reizen en reisplannen maken! Lekker lezen en oriënteren op alle mogelijke reizen in de toekomst. Of het nou verhalen over reizen zijn, reisboeken over bepaalde bestemmingen; van een reisboek wordt een reiziger altijd blij!

Lees ook: 5x must-have boeken voor reizigers

Wil jij ook meer boeken lezen? Mijn 4 tips

Hammamdoek

Een hammamdoek droogt snel, is klein opvouwbaar en ziet er leuk uit. Daarnaast kun je ‘m als doek of sjaal dragen, bijvoorbeeld als je een kerk ingaat en je schouders en/of knieën moet bedekken. Een must voor in iedere koffer of backpack, als je het mij vraagt!

Notitieboekje

Kan iemand ooit te veel notitieboekjes hebben? Ik vind van niet en gebruik zelfs voor elke reis een nieuw notitieboekje. Zo leuk om later terug te lezen! En als je vriend(in) gaat solo-reizen, helpt het hem/haar alle indrukken en ervaringen te verwerken, en zorgt het ervoor dat hij/zij die minder snel vergeet. Dit notitieboekje is extra leuk omdat-ie een lekkere reis-vibe heeft.

Lees ook: Waarom je minstens 1x alleen op reis moet gaan

Rituals reisset

Als je vriend(in) een budget-reiziger is, is een beetje luxe vast wel welkom. Met fijne verzorgingsproducten, zoals een Rituals reisset, maakt het niet uit hoe budget het ho(s)tel is. Zo kan ik me nog goed herinneren dat ik in een super cheap hostel (à €2 per nacht) in Thailand zat, en douchte met een mini douche foam van Rituals. Door de heerlijke geur en het fijne product waande ik me even in een exotische regendouche in plaats van een vieze, gedeelde hostel-badkamer.

Mini’s

Of zoek uit welke producten je vriend(in) op dagelijkse basis gebruikt, en zoek daar mini’s van. Veel merken hebben kleine verpakkingen van 100 ml of minder, die dus in de handbagage mee mogen.

Itunes tegoed

Een tegoed voor Itunes is ook altijd chill. Die telefoon gaat namelijk altijd wel mee, en er zijn veel handige apps waarbij je moet betalen voor een upgrade. Zo kreeg ik eens een tegoed van m’n vriend voor een maand Headspace, een meditatie app. Maar ook als je bijvoorbeeld een nieuwe taal wilt leren, kun je dat met behulp van DuoLingo doen.

Lees ook: 6 essentiële gadgets voor digital nomads

2 likes

Your email address will not be published.