7 handige cadeaus voor digital nomads en reizigers

Digital nomad / Travel

12 leuke cadeaus voor reizigers

8 augustus 2019

Tags: , , , , ,

Zoek je een cadeau voor een reiziger of ben je zelf op zoek naar ideeën voor je verlanglijstje? Als fervent reiziger heb ik een aantal hele leuke cadeau ideeën, waar mensen die vaak op reis gaan zeker wat aan hebben. Daarom bij deze een opsomming van leuke cadeaus voor digital nomads en reizigers. Succes gegarandeerd!

12x cadeaus voor reizigers

Een uitje

Ervaringen boven spullen, toch? Wat mij betreft is quality time het beste cadeau dat er is. Bijvoorbeeld door een verrassingsdagje of nachtje weg te geven! Veel reizigers houden van het spontane gevoel dat ze op reis hebben, dus zullen dit ook leuk vinden. Kijk bijvoorbeeld eens tussen m’n hotspot lijstjes of hotel tips voor inspiratie.

Stojo koffiebeker

Hét cadeau voor iedere koffieliefhebber die vaak reist. Hij is namelijk herbruikbaar én inklapbaar. En mooi. 🙂

  • Bestel een blauwe, gele, groene, rode, roze of zwarte Stojo van 350 ml via de Bijenkorf
  • Dit widget van Bol laat zien welke er momenteel op voorraad zijn:

Lees ook: Tip: de Stojo koffiebeker, herbruikbaar én inklapbaar

Mini speaker

Is je vriend(in) een muziekliefhebber? Koop dan een mini speaker. Heerlijk om, ook op reis, op je kamer, appartement, het strand of een feestje je eigen muziek op te kunnen zetten. En deze is mooi klein!

Reisposter

Nu we niet echt kunnen reizen, moeten reizigers andere manieren zoeken om hun wanderlust te stillen. Bijvoorbeeld door thuis reisposters op te hangen! Er is vast nog wel een kale muur in huis die opgefleurd kan worden. Kijk bijvoorbeeld eens in mijn print shop, waar onder andere deze print van Cinque Terre, Italië, in staat!

Pastel houses in Manarola, Cinque Terre

Lees ook: 7 reisposters om je wanderlust te stillen

Telefoon koord

Sinds ik een telefoon koord heb ontdekt, kan ik niet meer zonder. Het koord doe je om als een tas, waardoor je je telefoon nooit kunt vergeten of laten vallen. Ideaal voor op reis, als je de hele tijd foto’s wilt maken. Ook voelt het heel veilig, omdat je telefoon om je lichaam zit en dus niet snel stiekem gestolen kan worden.

Een boek over reizen

En wat doet een reisliefhebber die thuis is? Lezen over reizen en reisplannen maken! Lekker wegdromen en oriënteren op alle mogelijke reizen in de toekomst. Of het nou verhalen over reizen zijn, reisboeken over verre bestemmingen of een reisboek vol hotspots in Nederland: van een reisboek wordt een reiziger altijd blij!

Lees ook:

Een kookboek vol reisverhalen

Een reiziger die van koken houdt, zal zeker blij zijn met Vegan Smaaksouvenirs: een kookboek met 75 lekkere plantaardige wereldrecepten voor thuis. Het boek voert je mee langs gerechten die ze in verre landen eten, maar ook gerechten uit de verschillende culturen thuis in Amsterdam, zoals Ghana, Turkije en Marokko.

Hammamdoek

Een hammamdoek droogt snel, is klein opvouwbaar en ziet er leuk uit. Daarnaast kun je ‘m als doek of sjaal dragen, bijvoorbeeld als je een kerk ingaat en je schouders en/of knieën moet bedekken. Een must voor in iedere koffer of backpack, als je het mij vraagt!

Notitieboekje

Kan iemand ooit te veel notitieboekjes hebben? Ik vind van niet en gebruik zelfs voor elke reis een nieuw notitieboekje. Zo leuk om later terug te lezen! En als je vriend(in) gaat solo-reizen, helpt het hem/haar alle indrukken en ervaringen te verwerken, en zorgt het ervoor dat hij/zij die minder snel vergeet. Dit notitieboekje is extra leuk omdat-ie een lekkere reis-vibe heeft.

Lees ook: Waarom je minstens 1x alleen op reis moet gaan

Rituals reisset

Als je vriend(in) een budget-reiziger is, is een beetje luxe vast wel welkom. Met fijne verzorgingsproducten, zoals een Rituals reisset, maakt het niet uit hoe budget het ho(s)tel is. Zo kan ik me nog goed herinneren dat ik in een super cheap hostel (à €2 per nacht) in Thailand zat, en douchte met een mini douche foam van Rituals. Door de heerlijke geur en het fijne product waande ik me even in een exotische regendouche in plaats van een vieze, gedeelde hostel-badkamer.

Inklapbare waterfles

Dit is iets wat volgens mij dé uitkomst is voor veel reizigers: een inklapbare waterfles! Ideaal, want een waterfles kan soms net te veel ruimte in je bagage innemen. Ik was al langer op zoek naar zoiets, en hoopte eigenlijk op een mini Dopper. Maar dit is nóg handiger, want inklapbaar. Hij is van Stojo, hetzelfde merk als de inklapbare koffiebeker, en er past 550ml in.

Stojo inklapware waterfles

Itunes tegoed

Een tegoed voor Itunes is ook altijd chill. Die telefoon gaat namelijk altijd wel mee, en er zijn veel handige apps waarbij je moet betalen voor een upgrade. Zo kreeg ik eens een tegoed van m’n vriend voor een maand Headspace, een meditatie app. Maar ook als je bijvoorbeeld een nieuwe taal wilt leren, kun je dat met behulp van DuoLingo doen.

Lees ook: 6 essentiële gadgets voor digital nomads

2 likes

Your email address will not be published.