add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Via/Work: een gloednieuwe coworking space in Amsterdam

Digital nomad

Via/Work: een gloednieuwe coworking space in Amsterdam

22 juli 2019

Tags: ,

There’s a new coworking space in town! Via/Work zit naast Via/Hotel; een wat luxere variant van een hostel. Het combineren van verblijf en werk lijkt een nieuwe trend te zijn en I like it! Zo’n zelfde concept vind je namelijk bij The Student Hotel binnen Europa en Selina in Zuid-Amerika. Slechts twee weken na opening ging ik er een dagje coworken en dat beviel me wel! Lees verder voor mijn ervaring.

Lees ook: 3 fijne coworking spaces in Amsterdam

Via/Work coworking space in Amsterdam

Oke, officieel zit het nét buiten town, namelijk in Diemen-Zuid. Maar je bent er met het ov of de auto zo en er zijn genoeg parkeerplekken voor de deur. Dat is alvast een plus. Via/Work heeft 126 werkplekken, verdeeld over 35 afsluitbare kantoren, 42 vaste units en 20 flexplekken. Ook zijn er vijf vergaderzalen en een theater te huur. En wat ik vaak mis in Nederland: Via/Work is 24/7 open. Hoe relaxed voor als je even door wilt knallen of juist heel vroeg wilt beginnen? Voor een flexplek betaal je €125 per maand. Heb je liever een vast bureau? Dat kan voor €175 per maand.

Inrichting Via/Work

Je kunt wel zien dat ze hun best hebben gedaan om de ruimtes sfeervol en toch slim in te richten. Zo zijn er veel verschillende zitplekken en ruimtes, is er veel kleur gebruikt, en staan overal planten. Fan van The Big Lebowski? Dan voel jij je hier helemaal op je plek, want daar is veel inspiratie uitgehaald. Verder ontbreken de voetbal -en tafeltennistafel niet, want dat hoort natuurlijk bij een kantoor. 😉 Daarnaast is er een keuken met koffiemachine, magnetron  en koelkast. Handig voor als je bijvoorbeeld een lunch of diner wilt klaarmaken of opwarmen!

Restaurant The Dude

Maar voor dat laatste kun je ook bij restaurant The Dude terecht, wat ernaast op de begane grond van Via/Hotel zit. Hier vind je een grote variatie aan gerechten op de kaart, voor of je nou energie nodig hebt of juist zin hebt in een vette hap. Denk aan een poké bowl, pita falafel, en diverse salades en burgers. Er zijn voldoende vega opties, en als veganist kun je er, met hier en daar een twist, ook zeker terecht. Zo at ik de poké bowl, waarbij je de optie tofu hebt en de sriracha mayo werd weggelaten. Daarnaast hebben ze er cappuccino met sojamelk, ook erg fijn.

Lees ook: 5 chille werkplekken op het strand

3 likes

Your email address will not be published.