Must do in New York City: Friday Night Sunset Happy Hour Cruise

Travel

Must do in NYC: boottocht tijdens zonsondergang

5 juli 2018

Tags: , ,

Het internet staat vol met dingen die je móet doen als je naar New York gaat. Meestal gaat het dan om de standaard dingen zoals Central Park, High Line, Top of the Rock en Brooklyn Bridge, en dat zijn ook zeker leuke dingen om te doen. Maar als je mij om één tip voor NYC vraagt, hetgeen wat mij het meest is bijgebleven? Dan is dat een boottocht rondom Manhattan. Tijdens de drie uur durende tocht had ik gelukskriebels all over. Ik vertel je er meer over!

Lees ook: Dit wil je doen in Brooklyn: 9 tips

Boottocht tijdens zonsondergang

Oké de Friday Night Sunset Happy Hour Cruise dus. Een boot van twee verdiepingen, met een buffet, meerdere barren, en een dj die de lekkerste golden oldies en top 40 nummertjes draait. De boot vertrekt om 19:30 uur vanaf Pier 40 (dat is dichtbij de appartementen waar Carrie Bradshaw & Friends ‘wonen’, extra tip!). Terwijl de zon langzaam onder gaat, heb je een geweldig uitzicht op de skyline van New York City, waaronder op de beroemde Empire State Building, Freedom Tower en Chrysler Building. Ook vaar je super dicht langs The Statue of Liberty – kun je die ook meteen van je lijstje strepen. 😉

Als het eenmaal donker is, dans je onder een sterrenhemel (ja er wordt daadwerkelijk gedanst, ZO leuk!) en kun je alle lichtjes in de stad bewonderen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar wat een geluk. Om 22:30 uur word je weer op het vaste land afgezet en is het tijd om na te genieten. Ik kan helaas geen video’s uploaden maar als je bewegende beelden wilt zien, check dan zeker even de ‘New York City’ highlight bovenaan mijn Instagram-account.

Update: de precieze boottocht die ik heb gemaakt bestaat helaas niet meer, maar dit zijn erg leuke andere opties:

Lees meer blogs over New York:

6 likes

Your email address will not be published.