add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

INNside by Meliá Amsterdam

Travel

New hotel in town: INNSiDE by Meliá Amsterdam

21 oktober 2021

Tags: , , ,

Yay, er gebeurt weer lekker veel in de wondere wereld van hotels. Een paar maanden geleden sliep ik al een nachtje in het onlangs geopende Nhow Amsterdam RAI, en afgelopen weekend was het tijd voor een hotel daar om de hoek. Ik heb het over INNSiDE by Meliá Amsterdam! Vriendinnetje Avalon was uitgenodigd voor de opening en ik mocht met haar mee. Tijdens een avondje vol gezelligheid, een sangria workshop, andere lekkere cocktails en hapjes mochten we dit hotel bewonderen én ervaren – want we maakten er een pyjama party van. In dit blog vertel ik je alles over het nieuwe INNSiDE by Meliá Amsterdam!

Lees ook: 21 local tips voor een dagje Amsterdam

INNSiDE by Meliá

INNSiDE by Meliá is een Spaanse hotelketen, die je misschien wel van Barcelona, Ibiza, Mallorca of Valencia kent. Maar het is ook te vinden in Duitsland, UK, Tsjechië, Vietnam, China, USA, Brazilië en Peru. Het hotel in Amsterdam is gevestigd in de voormalige Akzo Nobel kantoor­toren op de Zuidas. Pal naast Station Amsterdam-Zuid, wat dit het ideale hotel maakt als je met het openbaar vervoer reist. Binnen tien minuten sta je in het centrum van Amsterdam en binnen zes minuten op Schiphol. Top! Niet dat je per se weg hoeft, want INNSiDE by Meliá Amsterdam heeft een restaurant en hele gave skybar. Maar daarover later meer.

Lees ook: 9x Verborgen plekjes in Amsterdam

INNside by Meliá Amsterdam

INNSiDE by Meliá Amsterdam

INNSiDE by Meliá Amsterdam heeft 328 kamers, die compact maar slim ingericht zijn. Genoeg ruimte en grote ramen waardoor het lekker licht is en je een mooi uitzicht hebt. De kamers zijn voorzien van een heerlijk bed (ja echt, ik wil het hebben), bureau met twee stoelen, kast, kluisje, minibar en koffiemachine. Ze hebben een open badkamer met een hele fijne regendouche. Ja, ik wilde hier nog wel een paar nachtjes blijven!

En ondanks dat het een nieuw 4-sterren hotel is, valt de prijs reuze mee. Je boekt al een kamer vanaf €120 per nacht.

Bekijk meteen de huidige tarieven van INNSiDE by Meliá Amsterdam!

INNside by Malia Amsterdam

INNside by Malia Amsterdam

INNSiDE by Meliá Amsterdam zit op de Eduard van Beinumstraat 40. Kom je met de auto? Dan kun je parkeren bij Park Bee. Kosten: €5 per uur of €41,60 per dag. Verder zit er op de 18e verdieping een gym, waar je elk moment van de dag kunt trainen mét tof uitzicht over de stad.

INNSiDE by Meliá restaurants

INNSiDE by Meliá Amsterdam heeft maar liefst twee restaurants: La Tierra en Cielo. Tierra betekent aarde in het Spanas en zit dus ook op de begane grond. Cielo betekent hemel, en zit op de 19e verdieping. Leuke details!

La Tierra

La Tierra is een modern Spaans eetcafé dat de hele dag open is. Hier kun je terecht voor een snelle espresso ‘s ochtends aan de bar en een broodje voor onderweg, maar ook voor een uitgebreide lunch of diner. Er zijn zowel hoge als lage tafels en comfortabele zithoeken, wat Tierra de perfecte plek maakt om te ontspannen, te werken of te eten.

La Tierra INNside by Meliá Amsterdam

Skybar El Cielo

Als je de lift naar de 19e verdieping pakt, kom je uit bij skybar El Cielo. Doordat de wanden van glas zijn, heb je hier een geweldig panoramisch uitzicht over Amsterdam. Je kunt aan de bar gaan zitten, maar ook aan een van de lange tafels, gezellige zithoekjes of lekkere loungebanken. Er is een grote open keuken, waar een mix van moderne Spaanse gerechten worden gemaakt. Ja, deze skybar is de plek voor een avond vol lekkere tapas en cocktails!

Bij zowel Tierra als Cielo ben je trouwens ook welkom als je niet blijft slapen. Meteen twee extra hotspots in Amsterdam erbij dus!

Lees ook: 9 hotels met uitzicht over de stad in Nederland

Skybar Cielo La Tierra INNside by Meliá Amsterdam

Skybar Cielo INNside by Meliá Amsterdam

Meer Amsterdam tips? Lees dan ook:

2 likes

Your email address will not be published.