Het belang van een smartphonehoesje

Digital nomad

Het belang van een smartphonehoesje

28 juni 2021

Tags:

Als je net als ik veel reist en misschien ook wel locatie onafhankelijk werkt, is je smartphone je leven. Naast m’n paspoort, laptop en bankpas, is m’n iPhone het belangrijkste wat ik op reis meeneem. Hij dient namelijk niet alleen als telefoon zodat ik contact kan houden met familie en vrienden, maar ook als camera voor foto’s & video’s, ik kan erop werken, hij geeft me toegang tot m’n mail, sociale mediakanalen, en ga zo maar door. Ik ben er dan ook enorm zuinig op en daarvoor is een smartphonehoesje een MUST.

Lees ook: Zo maak je foto’s als je alleen reist

Smartphonehoesje kopen

Het eerste wat ik dan ook doe als ik een nieuwe smartphone heb, is een hoesje kopen. En dat raad ik jou ook aan om te doen. Als je jouw telefoon zo goed mogelijk beschermt tegen krassen en deuken, blijft hij zo lang mogelijk als nieuw! Daardoor gaat-ie langer mee en zou je ‘m eventueel zelfs nog kunnen doorverkopen als jij toe bent aan een nieuwe. En aangezien smartphones tegenwoordig aardig aan de prijs zijn, is de reden om er goed voor te zorgen extra groot. Een smartphonehoesje is dus eigenlijk een kleine investering met groots effect.

Diverse hoesjes

Maar waar koop je dan leuke hoesjes? Ikzelf vind het leuk om af en toe van hoesje te wisselen, dus koop er altijd meerdere. Zo passen ze bij het seizoen, mijn stijl en soms zelfs outfit. Gelukkig is er een enorm aanbod, zodat er altijd wel een iPhone hoesje is die voldoet aan jouw wensen. Zo kun je op kleur selecteren, maar ook op stijl. Denk aan verschillende patronen, materialen en kleurcombinaties.

Als je zowel de voor- als achterkant van je smartphone optimaal wilt beschermen tegen vallen en stoten, is een bookcase de perfecte keuze. Draag je jouw smartphone vaak in je broekzak? Ga dan voor een backcase. Hiermee is de achterkant beschermd tegen vallen en stoten, zonder dat-ie jouw toestel dikker maakt, waardoor hij nog wel gemakkelijk in je broekzak past. Voor op reis vind ik een hoesje met een koord eraan ook ideaal, zo heb ik m’n smartphone altijd bij de hand en zal ik ‘m niet snel verliezen.

Gemakkelijk beleggen met BUX Zero

Screen protector

Koop naast een smartphonehoesje ook zeker een screen protector, om het scherm van je telefoon te beschermen. Dit is een dunne beschermlaag gemaakt van folie, plastic of glas, die je op het scherm van je smartphone plakt. Hierdoor komen mogelijke beschadigingen niet op je telefoonscherm maar op de protector terecht. Ik gebruik er altijd een van glas, en het is me al een aantal keer gebeurd dat m’n telefoon viel en de screen protector was gebroken, maar m’n scherm dus niet. Thank god!

Lees ook: 8x handige gadgets voor Digital Nomads

Dit artikel bevat een samenwerking.

1 likes

Your email address will not be published.