Travel

Insta Travel – 75 buitengewone bestemmingen in Europa

15 juni 2021

Tags: , ,

Insta Travel – 75 buitengewone bestemmingen in Europa van Kim van Weering is uit! In dit boek vind je de favoriete plekken van Nederlandse en Belgische Instagram travelers – waaronder die van mij! Als jij op Instagram ook wegdroomt bij mooie reisfoto’s, reisverhalen, en alle plekken die je nog wilt bezoeken opslaat, is dit reisboek zeker wat voor jou. Maar pas op, want na het lezen wil je gegarandeerd meteen op reis.

Insta Travel – 75 buitengewone bestemmingen in Europa

Insta Travel is een boek vol inspiratie voor reizen binnen Europa. Kim verzamelde de favoriete Europese plekken van Nederlandse en Belgische Instagram travelers, en die kunnen het weten! Van de adembenemende Seealpsee-hike in Zwitserland tot knusse Franse dorpjes en verrassend leuke Duitse stadjes. Alle bestemmingen in het boek zijn relatief dicht bij huis, dus je hoeft niet per se het vliegtuig te pakken, maar kunt er gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer naartoe reizen. En daar ben ik groot voorstander van, mijn treinreizen door Europa hebben me laten zien dat het vliegtuig niet per se nodig is om binnen Europa te reizen. Door dat met de trein te doen maakt een reis juist nog specialer! Ik vind Insta Travel dan ook een geniaal boek. Hij is lekker dik, staat vol bekende en minder bekende plekjes, prachtige foto’s en inspirerende verhalen. Dit is je nieuwe reisbijbel!

Insta Travel is vandaag uitgekomen en kost €22,50 – bestel ‘m meteen!

Mijn reistip: Vernazza, Cinque Terre

Kim vroeg mij een bijdrage voor Insta Travel over Cinque Terre in Italië te schrijven, en dat deed ik natuurlijk met liefde. Ik vond het een eer dat ik gevraagd werd! Daarnaast is het mijn eerste publicatie in een boek, wat toch ook wel heel bijzonder is. Cinque Terre is een gebied dat ik zo fijn vind, dat ik er al twee keer ben geweest en er in september weer naartoe ga. Het bestaat – zoals de naam al weggeeft – uit vijf dorpjes, en één daarvan is Vernazza. In Insta Travel deel ik  m’n favoriete restaurant met adembenemend uitzicht, hotel met zeezicht, lekkere lunch tentjes en andere tips voor Vernazza!

Wil je meer over Cinque Terre lezen? Check dan de volgende artikelen:

Foto’s als poster bestellen

Vind je de foto’s van Cinque Terre in Insta Travel mooi? Dan heb ik goed nieuws voor je, want je kunt ze als poster voor aan de muur bestellen! Zo kun je thuis ook wegdromen bij Cinque Terre. Via deze link kun je de posters bekijken en bestellen.

Lees ook:

1 likes

Your email address will not be published.