add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Weekvlog: Het leven van een digital nomad in Valencia

Digital nomad

Weekvlog: Het leven van een digital nomad in Valencia

17 oktober 2018

Tags: , , ,

Ja, je ziet het goed: ik ben gaan vloggen! Op Instagram kondigde ik het al aan. Filmen en editen leek me altijd heel moeilijk, veel werk en bovenal doodeng. En juist om die redenen vond ik het een heel goed idee om het juíst te gaan doen. Daarnaast denk ik dat video de toekomst is, en zou het leuk zijn als ik op een gegeven moment zo goed ben dat ik ook voor opdrachtgevers video’s kan gaan maken. Maar goed, dat is allemaal toekomstmuziek. Het is nu eerst tijd voor mijn allereerste vlog, waarin ik mijn leven als digital nomad in Valencia, Spanje, laat zien! Hope you like it:

Abonneer je (klik) meteen even om op de hoogte te blijven van m’n volgende video’s!

Lees ook:

13 likes

Your email address will not be published.