Goede koffie en wifi in Valencia, Spanje

Digital nomad

5x goede koffie & wifi in Valencia

1 april 2018

Tags: , , ,

Op zoek naar chille koffietentjes in Valencia om op je laptop te werken? Toen ik er een maand woonde, heb ik de zware taak op me genomen om heel wat plekken uit te proberen. Dit zijn mijn favo tentjes met goede koffie en wifi in Valencia op een rij.

Lees ook: 4x goede koffie & wifi in Ruzafa, Valencia

Brunch Corner – La Virgen

Bij Brunch Corner kun je niet alleen goed brunchen (denk bagels, pannenkoeken, etc) maar ook werken. Let wel op dat je naar locatie ‘La Virgen’ gaat, want die op Sant Bult is (wel heel gezellig, maar) een stukje kleiner. Voor een groene thee, cappuccino met amandelmelk en toast met avocado en tomaat betaalde ik €6,50.

Federal Café

Federal Café werd me door meerdere mensen aangeraden, en ik snap waarom. Het is een groot café met veel verschillende zitplekken (en stopcontacten), en dus plek genoeg voor jou met je laptop. De kaart is uitgebreid en voor ieder wat wils, inclusief vegan opties. Onder andere: een sandwich met avocado, tahin en sesamzaadjes (hmmm!), een sandwich met gegrilde groenten, en verschillende goed gevulde salades. Qua plantaardige melk hebben ze soja, amandel en haver. De prijzen bij Federal Café liggen iets hoger dan gemiddeld, maar voor Nederlandse begrippen is het goed te doen. Ik rekende €13,30 af voor een cappuccino met havermelk, iced coffee met amandelmelk en de avocado sandwich.

Lees ook: Vegan in Valencia: mijn tips en favoriete tentjes

La Màs Bonita

La Màs Bonita heeft meerdere locaties, maar mijn favoriet zit aan het strand en heeft een voor- én achtertuin. Lekker in het zonnetje werken, hoe fijn? En niet geheel onbelangrijk, in de achtertuin zit ook een stopcontact. Als je hier een dagje gaat werken móet je trouwens de nachos met guacamole bestellen, de lekkerste ooit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agnès – Digital Nomad (@agnes.onthemove) op

Rawffee

Rawffee zit in het centrum van Valencia, is gezellig ingericht en lekker licht doordat de voorkant van de zaak helemaal van glas is. Ze zijn open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, en je kunt er terecht voor lekkere koffie’tjes, broodjes, etc. De prijzen liggen laag, ik was nog geen €7,50 kwijt voor twee cappuccino met havermelk en toast met avocado. Rond een uur of 15:00 werd het wel wat drukker en voelde ik me een beetje opgelaten dat ik een tafeltje bezet hield. Ik vind Rawffee dus vooral in de ochtend een goede werkplek. // edit: Rawffee is helaas gesloten.

Bastard Coffee & Kitchen

Bastard Coffee & Kitchen zit aan de andere kant van het Turia park, dus meer richting het strand. Het is een grote zaak, met een lange tafel waar je lekker aan kunt werken, inclusief stopcontacten in de buurt. Voor een latte, thee, sapje en croissant reken je €5,45 af.

Lees ook: Doen in Valencia: 12 tips voor je stedentrip

Hotels in Valencia

Op zoek naar fijne hotels in Valencia? Bekijk dan deze artikelen met daarin mijn aanraders:

Meer tips nodig voor tentjes met goede koffie en wifi in Valencia? Klik hier!

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Koffietentjes in Valencia Koffietentjes in Valencia, Spanje

6 likes

Your email address will not be published.