add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

4 fijne hostels in Mirissa, Sri Lanka

Travel

4 fijne hostels in Mirissa, Sri Lanka

26 maart 2019

Tags: , , ,

Tijdens mijn reis door Sri Lanka verbleef ik twee weken in Mirissa. Een stad in het zuiden, met veel stranden, een goede vibe, leuke mensen, de lekkerste smoothie bowls, en veel groen. Ja, ik vond Mirissa geweldig! Omdat het van tevoren altijd lastig in te schatten is wat nou een fijn verblijf is, heb ik in dit artikel een aantal fijne hostels in Mirissa op een rij gezet. Waar ik zelf verbleef of aanraders die ik van anderen heb doorgekregen.

Lees ook: Is het veilig om als vrouw alleen naar Sri Lanka te reizen?

Hostels in Mirissa

Colours Hostel

Over Colours Hostel heb ik de meeste goede verhalen gehoord, maar is wel alleen geschikt voor mensen die van een party hostel houden. Er worden veel activiteiten georganiseerd waardoor je snel mensen ontmoet en er is een leuk dakterras waar altijd veel gezelligheid is. Het zit dichtbij het strand en is inclusief ontbijt.

Hangover Hostels Mirissa

Hangover Hostels is een keten dat door heel Sri Lanka zit. Ik heb er zelf in Ella geslapen, en vond dat top! Bij Hangover Hostels Mirissa heb ik een aantal hele fijne yoga lessen gevolgd op het dakterras. De locatie is top: het zit tegenover het strand waardoor je een prachtig uitzicht op de ondergaande zon hebt.

Mister Hostel

Mister Hostel zit tussen het strand en de hoofdstraat in en heeft een grote tuin. De kamers zijn voorzien van airconditioning en elk bed komt met een gordijn, lichtje en stopcontact, ideaal! Er zit een restaurant bij waar je een smoothie bowl of avocado toast kunt eten, en er worden ook yoga lessen gegeven.

Space Garden Hostel Mirissa

Space Garden Hostel Mirissa zit in een van de hoofdstraten van Mirissa en zit dus op een goede locatie. Dichtbij het strand en tussen alle restaurantjes. ’s Ochtends wordt er een Sri Lankaans ontbijtje geserveerd en je ontmoet er gemakkelijk andere reizigers.

Bonus: liever een guesthouse?

Slaap je liever in een guesthouse dan in een van deze hostels in Mirissa? Dan is The Dale zeker een aanrader. Het wordt gerund door een lieve familie. Het zit iets verder buiten het centrum, maar ik vond dat wel lekker omdat het daar wat rustiger was. Er zijn vier mooie kamers, met eigen badkamer en buitenzitje. Je krijgt een heerlijk ontbijt, en als je wilt kun je er (voor nog geen €2) ook avondeten.

Vlog: 2 weken in Mirissa

In deze video neem ik je mee in m’n leven als digital nomad in Mirissa:

Lees ook:

10 likes

Your email address will not be published.