add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Vlog: een dag uit mijn leven als digital nomad in Lissabon

Digital nomad

Vlog: een dag uit mijn leven als digital nomad in Lissabon

19 maart 2019

Tags: , , ,

Onlangs verbleef ik een maand in Lissabon, om te werken en te genieten van de stad. Via Instagram kreeg ik de vraag of ik eens een dag uit mijn leven als digital nomad wilde filmen. Natuurlijk, leuk! Ik heb een random dag uitgekozen om te vloggen: ik werkte een aantal uur vanuit mijn verblijf en ging daarna naar het strand van Costa da Caparica. Zie hieronder de vlog van een dag uit mijn leven als digital nomad in Lissabon.

Lees ook: De kosten van een maand als digital nomad in Lissabon

Een dag uit mijn leven als digital nomad in Lissabon

Vond je deze video leuk? Abonneer je dan via deze link meteen op mijn kanaal (gratis), om mijn volgende video’s niet te missen!

Dit vind je misschien ook interessant:

12 likes

Your email address will not be published.