Staycation tip: een modern hotel in de natuur

Travel

Staycation tip: een modern hotel in de natuur

2 maart 2020

Tags: , ,

Door alle verre reizen die ik maak, leer ik Nederland steeds meer waarderen. Het is er veilig, alles is goed geregeld en je weet gewoon hoe alles werkt. Je hoeft er bijvoorbeeld niet uit te zoeken waar de supermarkt is, en waar je kunt wassen. Daarnaast is het natuurlijk ook een stukje duurzamer om niet de hele tijd op reis te zijn. Daarom zoek ik steeds vaker binnen Nederland naar leuke plekjes voor een staycation. Of dat nou een boshuisje op de Veluwe, of een groen hotel in Amsterdam is.

Lees ook: 25 voordelen van een vakantie in Nederland

Op staycation

Staycation is een samenvoeging van ‘stay’ en ‘vacation’. Met een staycation vier je dus vakantie in eigen land. Hiermee bespaar je geld en het is een stuk duurzamer dan naar het buitenland gaan. Daarnaast is Nederland (vooral als de zon schijnt) gewoon een hele fijne plek om te zijn. Ik blijf hier dan ook met liefde elke zomer. Maar zelfs in je eigen land is het leuk om eens de toerist uit te hangen. Of een weekje op workation te gaan. En dan het liefst met overnachting in een bijzonder hotel!

Lees ook: 7 leuke plekken voor een workation in Nederland

Een modern hotel in de natuur

En zo vond ik Hotel Maashof, een modern en sfeervol hotel, gelegen op een bijzondere locatie, nabij Venlo. Persoonlijk vind ik dat heel leuk, want mijn oma woonde in Venlo, maar ik kom er tegenwoordig nooit meer. Leuk dus om herinneringen op te halen! Een ander voordeel vind ik dat het midden in de natuur ligt, in een oase van rust. Dat is wel wat anders dan Amsterdam!

Alle hotelkamers zijn strak en modern ingericht. Met warme kleuren en grote, kleurrijke schilderijen boven het bed. Ze hebben een bureau, kluisje, flatscreen tv, en een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Daarnaast hebben alle kamers een prachtig uitzicht over een viertal forellenvijvers.

Staycation tip: een modern hotel in de natuur

Verder heeft Hotel Maashof een restaurant met een terras dat uitkijkt op een klein meertje. Elke ochtend wordt er – als de zon een beetje meewerkt, op dat terras – een uitgebreid ontbijt geserveerd, met ingrediënten van het seizoen. Dus wie weet ligt er wel een lekkere Limburgse vlaai op je te wachten! Ook heeft het hotel een restaurant en een bar. Ernaast ligt een recreatiecentrum, wat tegen een toeslag toegankelijk is. Hier vind je verschillende sportfaciliteiten, zoals een fitnessruimte en een zwembad. En wil je nou voor een workation gaan: er zijn diverse vergaderruimtes -en arrangementen beschikbaar.

Bekijk meteen de huidige tarieven van Hotel Maashof!

De regio Venlo

De omgeving van het hotel heeft ook een heleboel moois en leuks te bieden. In de omgeving vind je onder andere het Thermaalbad, de Hertog-Jan brouwerij, Nationaal Park Maas- duinen, en de Maasboulevard in Venlo. Kortom, een overnachting Venlo is een ideale uitvalsbasis voor activiteiten in de regio Limburg!

Meer leuke staycation tips? Lees dan ook:

Dit artikel bevat een samenwerking.

1 likes

Your email address will not be published.