Weekend tip: Flor de Cana cocktail experience in Amsterdam & Rotterdam

Travel

Weekend tip: cocktail experience in Amsterdam & Rotterdam

22 november 2023

Tags: , ,

Nog geen plannen voor het weekend van 24 – 26 november? Dan heb ik een leuke weekend tip voor je! Op vrijdag 24 november kun je het weekend inluiden in het Amstel Hotel in Amsterdam met een heuse cocktail experience. Hierbij word je verwend met exclusieve cocktail creaties en een verrassende foodpairing. Ga je liever naar Rotterdam? Daar vindt de cocktail experience op zondag 26 november plaats in cocktailpub The Rumah. Lees snel verder voor meer info!

Lees ook: 8x Rooftop bars in Amsterdam met een geweldig uitzicht

Exclusieve cocktail experience

In november en december bundelt Flor de Caña de krachten met diverse cocktailbars, hotels en restaurants in Amsterdam en Rotterdam, zodat iedereen kan genieten van exclusieve cocktails met Flor de Caña-rum. Tijdens deze unieke evenementen zal Flor de Caña voor één nacht de bar overnemen. Hierbij word je verwend met exclusieve cocktail creaties en verrassende foodpairing ervaringen. Deze creaties worden samengesteld door getalenteerde mixologen en zijn geïnspireerd op de rijke geschiedenis en kenmerkende smaken van Flor de Caña-rum. Elke slok neemt je mee naar Nicaragua, waar je de cultuur opsnuift, door de geschiedenis van het merk reist en alle smaken van deze ‘fashionable, luxury en premium high-end rum’ ontdekt.

De tour begint op vrijdag 24 november in Amsterdam waar een heuse cocktail experience zal plaatsvinden in het Amstel Hotel. Op zondag 26 november trekt Flor de Caña naar de Rotterdamse cocktailpub The Rumah. Dit is een bar waar rum de hoofdrol speelt, wat het dé ideale locatie maakt voor deze bar takeover.

Flor de Caña rum

Het Nicaraguaanse rum merk Flor de Caña heeft meer dan 125 jaar ervaring in het distilleren van premium rum voor luxe en elegantie. De rum wordt zorgvuldig vervaardigd uit vulkanisch water uit de San Cristóbal-vulkaan en langdurig én volledig (als enige rummerk ter wereld) natuurlijk gerijpt in eiken vaten. Dit tijdsintensieve rijpingsproces geeft de rum rijke en complexe smaken, waardoor het een ware traktatie is. En niet alleen de rum zelf is van ongekende kwaliteit, de fles is een waar kunstwerk. Die gebruik je mooi als vaas als-ie leeg is.

En dat is nog niet alles! Het is ook de meest duurzame en fairtrade gecertificeerde rum ter wereld. En dat proef je. Laat je verrassen door de ongeëvenaarde smaak van Flor de Caña-rum en ontdek waarom het de wereld blijft veroveren. Of je nu een doorgewinterde rum-kenner bent of op zoek bent naar een nieuwe, spannende drank-ervaring! Voor meer informatie en updates over de cocktail experiences volg je Flor de Caña via social media.

Meer leuke dingen om te doen in Amsterdam of Rotterdam? Lees dan ook:

Dit artikel bevat een samenwerking.

0 likes

Your email address will not be published.