Coworking Spaces in Valencia, Spanje

Digital nomad

De fijnste coworking spaces in Valencia, Spanje

30 april 2018

Tags: , ,

Voor digital nomads is het heel belangrijk om – waar je ter wereld ook bent – een goede werkplek te hebben. Want als je ergens niet kunt werken, kun je daar ook niet blijven. Dus als ik een nieuwe stad uitkies, ga ik eerst even op zoek naar mogelijke werkplekken. Dit kunnen coworking spaces, koffietentjes, een bibliotheek, of met een beetje geluk het huis of de kamer waar je verblijft zijn. Toen ik een maand in Valencia woonde, had ik zo’n chille kamer met daarin een bureautje waardoor ik veel vanuit ‘huis’ heb gewerkt. Maar er zijn ook meer dan genoeg coworking spaces in Valencia. Een paar tips!

Lees ook: 1 maand Valencia als digital nomad: de ups & de downs

Coworking Spaces in Valencia

Wayco

Het eerste filiaal van Wayco zit in Ciutat Vella, in het historische centrum tegen het Turia park aan. Er zijn verschillende bureauplekken en vergaderruimtes te huur, er is een fijne binnentuin en er zit een koffiezaakje aan vast. Sinds kort is er ook een tweede filiaal, die zit in de wijk Ruzafa. Bij Wayco betaal je €15 voor een bureau voor een dag, €60 voor een week, of vanaf €75 per maand.

Botani

Botani zit in het centrum van Valencia, naast de botanische tuinen. Zoals de naam al doet vermoeden, werk je hier in een lekkere lichte ruimte, vol groen. Heerlijk toch? Bij Botani betaal je €15 voor een bureau voor een dag of €170 per maand voor een vaste plek waarbij je 24/7 toegang hebt, gebruik mag maken van de vergaderruimtes en de telefoon.

International Coworking Valencia

Bij International Coworking Valencia kun je werken, Spaanse les volgen, een yoga lesje meepakken, en chillen op de rooftop lounge. Super chill om alles zo bij elkaar te hebben! Voor een bureau betaal je €10 per dag, €30 voor een week, en €90 voor een maand.

Valencia Coffees & Co-Working

Dit is geen coworking space, maar wel een manier om samen met andere mensen te werken. Via de Facebook-groep Valencia Coffees & Co-Working wordt wekelijks een meet-up georganiseerd, waarbij zo’n 15 mensen samenkomen om te werken en daarna te borrelen. Telkens op een andere locatie in Valencia. Hoe leuk? Het is gratis, je betaalt alleen voor je eigen lunch en drankjes.

Koffietentjes met wifi in Valencia

Er zijn in Valencia ook heel veel koffietentjes met goede wifi waar je welkom bent met je laptop. Daar heb ik dan ook lekker vaak gebruik van gemaakt. In dit artikel lees je mijn favoriete plekjes.

6 likes

Your email address will not be published.