Originele manieren om vakantieherinneringen vast te leggen

Travel

Originele manieren om vakantieherinneringen vast te leggen

21 augustus 2023

Tags: ,

Een fotoboek is een van de leukste manieren om vakantieherinneringen te bewaren. Je kunt er veel foto’s in kwijt, vaak zelfs tekst, en je kunt ‘m helemaal indelen zoals je zelf wilt. Maar eerlijk, hoe vaak kijk je nou in een fotoboek? Het kost veel tijd om te maken, en daarna ligt-ie maar een beetje te verstoffen. Daarom ging ik op zoek naar andere manieren om vakantieherinneringen vast te leggen. Lees verder voor een aantal originele ideeën!

Lees ook: Wooninspiratie voor reizigers: 7 tips

Originele manieren om vakantieherinneringen vast te leggen

De mooiste vakantieherinneringen verdienen een mooi plekje aan de muur. Zo kun je er iedere dag weer van genieten! En dan het liefst lekker groot, want grote herinneringen verdienen een grote foto. Hieronder drie manieren om dat te doen.

Een reisposter bestellen

Ben je zelf niet zo goed met de camera en wil je graag een mooie poster van een bestemming waar je goede herinneringen aan hebt ophangen? Dan kun je een reisposter bestellen. Lekker wegdromen bij plekken waar je ooit geweest bent, nog naartoe wilt, of gewoon heel mooi vindt. Deze posters zorgen meteen voor een reisgevoel in huis!

Lees ook: 7 reisposters om je wanderlust te stillen

Een foto op canvas afdrukken

Wil je liever een zelfgemaakte foto gebruiken zodat je terug kunt denken aan een speciale vakantie? Dan kun je een foto op canvas laten afdrukken. Hiermee maak je jouw interieur persoonlijk en uniek, want niemand heeft dezelfde afbeelding hangen! En je kunt het zelfs nog iets unieker maken, door een bepaalde vorm uit te kiezen. Vind je het lastig om maar één foto uit te kiezen? Dan kun je ook een collage maken en die af laten drukken.

Een foto op plexiglas afdrukken

Een ander idee voor een zelfgemaakte foto is om ‘m af te laten afdrukken op plexiglas. Dit zorgt voor prachtige heldere kleuren en een schitterende hoogglans. Het geeft een zeer exclusieve uitstraling aan je interieur. Enne, je kunt je foto op plexiglas zelfs buiten in de tuin ophangen! Hoe leuk? Het plexiglas is maar liefst 5 mm dik en wordt afgewerkt met een dikke zwarte premium folie aan de achterzijde. Dit beschermt de afdruk en geeft extra diepte en kleurintensiteit aan het eindresultaat.

Een koffietafelboek maken

Heb je zoveel mooie foto’s gemaakt dat je echt niet kunt kiezen? Maak dan zelf een koffietafelboek van je reis. Dit is niet zomaar een fotoboek, maar een groot luxueus uitgegeven boek die je als pronkstuk op je salontafel legt. Zo pak je ‘m ook nog eens sneller om doorheen te bladeren én nodig je je bezoek uit dat ook te doen.

Meer tips om thuis een vakantiegevoel te creëren:

Dit artikel bevat een samenwerking.

0 likes

Your email address will not be published.