add_action( 'wp', 'bbloomer_remove_sidebar_product_pages' ); function bbloomer_remove_sidebar_product_pages() { if ( is_product() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10 ); } }

Digital nomad

Video: Van kantoorbaan naar digital nomad-bestaan

2 december 2018

Tags: ,

In deze video vertel ik hoe ik van fulltime kantoorbaan naar digital nomad ging, leg ik uit wat een digital nomad is, en hoe m’n leven er nu uitziet. Daarnaast heb ik het over de voor- en nadelen van deze lifestyle, en niet geheel onbelangrijk: geld! Kijk snel en vergeet je niet te abonneren.

Van kantoorbaan naar digital nomad

Abonneren kan heel makkelijk (en gratis) via deze link. En heb je nog vragen? Laat ze achter in de comments, ik klets er graag over! 

Meer weten? Check dan ook:

10 likes

Your email address will not be published.